Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustühepuutesööt on kõige lihtsam? Mängid jalgpalli ise?
pideva peksmisega muutub ka kõige tugevam puit pehmeks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nooruke Toni Silva suundus Barnsleysse mängima.Päriseks.
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMängid jalgpalli ise?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustbtw - ühe puutega jalka mängimine on üks lihtsamaid asju. lühikest söötu anda on kordades lihtsam kui pikka. lühikest söötu on lihtsam treenida.
Kommentaar
-
ma arvan, et kui statistikat uurida, siis võib sinna võrdusmärgikese poetada, kuid ma pole kindel, kas noku suurust on täna tarvis mõõta.
tahtsin lihtsalt tähelepanu pöörata sellele, et riki-tiki-taka-kaka ei ole tehniliselt nõnda keerukas kui seda püütakse kirjeldada. isegi metsast tulnud eestlased saaksid/saavad hakkama. kõigepealt oleks küll aga vaja valmis kirjutada kasutusjuhend (kuidas tatikollist sõdur koolitada) ja sellega kõikidele treeneritele korduvalt vastu pead lüüa.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ainult mulle tundub, et üks laseb oma joru aiast ja teine aiaaugust?
mida Daz Booob ilmselt öelda tahab, on see, et ühepuutesööt kui selline ei nõua mingeid supererilisi oskusi, vaid sellega tuleb iga vähegi jalgpalluri kujuga inimene toime. kui tõesti just päris tammepakud all ei ole.
hoopis teine asi on aga lasta seda söötu mängus omavahel üheteistkümnekesi nii, et vastane koera jookseb. see eeldab juba ka vastavat liikumist, nutti ja võhma, et jõuaks kõik 90 minti sedamoodi siblida.
minu jaoks isiklikult ongi kõige müstilisem ja imetlustväärivam see, mis kuradi moodi need partsa käblikud alati jõuavad ja teised mitte.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustainult mulle tundub, et üks laseb oma joru aiast ja teine aiaaugust?
mida Daz Booob ilmselt öelda tahab, on see, et ühepuutesööt kui selline ei nõua mingeid supererilisi oskusi, vaid sellega tuleb iga vähegi jalgpalluri kujuga inimene toime. kui tõesti just päris tammepakud all ei ole.
hoopis teine asi on aga lasta seda söötu mängus omavahel üheteistkümnekesi nii, et vastane koera jookseb. see eeldab juba ka vastavat liikumist, nutti ja võhma, et jõuaks kõik 90 minti sedamoodi siblida.
minu jaoks isiklikult ongi kõige müstilisem ja imetlustväärivam see, mis kuradi moodi need partsa käblikud alati jõuavad ja teised mitte.
Da booz on vist suur pallivirtuoos. Mine Eesti koondise keskvälja mängujuhiks, kui see nii lihtne on
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustJopakolla...No seda vist ei ole siin mõtet rääkida et keegi endast palli eemale oskab lüüa jalaga. See ei ole yhepuute söödumäng. See sööt peab olema kiire ja ülitäpne ja see nõuab suuri oskusi KUHU ja KUIDAS see anda ja kuhu ise seejärel liikuda. Ma räägingi et ainult Barca/Spain suudab seda sest nende tehnika lubab seda, ükski teine sats maailma tipptasemel seda ei suuda seda. Küsisid et kuda Barca mehed jüuavad ja teised mitte. Vastus: SEE ON TEHNIKAS KINNI. Palliga peab ka kiirelt pöörama ja õigesse kohta.
Da booz on vist suur pallivirtuoos. Mine Eesti koondise keskvälja mängujuhiks, kui see nii lihtne on
Kommentaar
-
Nõus--barrca pöialpoisid on ka mind alati lummanud just sellega, kuidas kõik teised satsid on justkui halvatud nende vastu- midagi keerulist nagu pole, a tee järgi kui suudad. No ja veel ei suudeta eriti.
sitt lugu on aga muidugi see, et BR tulekuga jahutakse pidevalt mingist kummalisest "tiki-taka partseloona filosoofia" saabumisest Anfieldile, cmon ,rly noh!
isegi metsast tulnud eestlased saaksid/saavad hakkama. kõigepealt oleks küll aga vaja valmis kirjutada kasutusjuhend (kuidas tatikollist sõdur koolitada) ja sellega kõikidele treeneritele korduvalt vastu pead lüüa.
mjäu.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
njah, ega siin teemas hetkel midagi targemat pole ka rääkida... saalijalgpall on vist tõeline tuumafüüsika?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Jalgpall on üldiselt üldse raju füüsika.
A Susost võib edasi rääkida.
Isiklikult arvan,et hoopis huvitava avaldusega ja ega palju ei eksinud keegi kodanik, kes helistas peale torontodega mängu LFCTVse ja arvas sobilikuks mõtteteraks olevat, et Suso ibe ja Sterling peaks natuke veel aega saama, enne ui kritiseerida v hinnanguid asuda andma....tundus loogiline vend olevat.Hämmastav tähelepanek ju tglt. Mulle meeldis.
Päeva mõttetera v nii.
või mis ?How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustainult mulle tundub, et üks laseb oma joru aiast ja teine aiaaugust?
minu jaoks isiklikult ongi kõige müstilisem ja imetlustväärivam see, mis kuradi moodi need partsa käblikud alati jõuavad ja teised mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar