Kas kubemevenitus oli see müstiline haigus mis esineb pea kõigi sportlastel aga reaalselt olemas pole? Haigust siis mitte kubet
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Shelvey ei oska pead ajada või on need uued tattood?
In severe cases the disease causes loss of eyebrows and eyelashes too, famous football referee from Italy "Pierluigi Collina" is another football related person who suffers from the disease.FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKas kubemevenitus oli see müstiline haigus mis esineb pea kõigi sportlastel aga reaalselt olemas pole? Haigust siis mitte kubet
Kommentaar
-
ot: kubemelihase vigastus on heaks põhjuseks õppida nõrgema jalaga söötma ja lööma. kogu jõudu, energiat ei saa rakendada (ja ei tohiks ka), kuid jala-varre-laba jne liikumine ning tunnetus peaks vast kasu ikka saama.
kindlasti ei tee paha tol hetkel ka väravavahiks olemine - vastav (orientatsioonile rõhutud) trenn + mängu jälgimine mööda külge maha ei jookse.
vigastatuna trenni tegemine sõltub muidugi paljudest asjadest... kodus vast pole tark proovida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
nagu näha siis Agger'it pole. tema agendi sõnul on mees terve kui purikas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Juhul kui keegi pole näinud ennast jalkat mängimas, siis vaadake Liverpooli mängu - küll ennast üles leiate.
e: üks või heal juhul kaks lööki väravale, seisuks minimaalne eduseis võõrsilt. Autoriks Downing. Vastased suutsid mõni minut varem posti lüüa.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Materjal on täiesti olematu, ei ehita praegusest satsist TOP4 satsi kuidagi üles. Kõige kurvem on asja juures see, et ikoon Gerrardi kiirusest ei piisa enam isegi Gomeli tasemel vastaste jaoks, SG oligi üks mängu kõige kehvematest kui üks temale omane hea trahvilöögi tsenderdus välja arvata. Kui jalgpall oleks aus mäng, siis oleks täna isegi Gomeli suguselt väikesatsilt tala saadud.
Kommentaar
-
Parem see 1-0 võit kui teha 30 lööki latti ja mängida 0-0 viiki. Midagi hullu ei ole, poisid veidi roostes. Gomelil pool hooaega juba selja taga samas kui Liverpooli omad naasid alles Ühendriikidest. Carrale õnnitlused 700nda mängu puhul, kõva saavutus.
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMaterjal on täiesti olematu, ei ehita praegusest satsist TOP4 satsi kuidagi üles. Kõige kurvem on asja juures see, et ikoon Gerrardi kiirusest ei piisa enam isegi Gomeli tasemel vastaste jaoks, SG oligi üks mängu kõige kehvematest kui üks temale omane hea trahvilöögi tsenderdus välja arvata. Kui jalgpall oleks aus mäng, siis oleks täna isegi Gomeli suguselt väikesatsilt tala saadud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar