Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHuvitav, et Walcotti meiega seostatakse. Kui poisile 75k kaugelt liiga väike palk, ei kujuta ma küll ette, mil moel 'pool tema nõudmisi rahuldada saaks.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHuvitav, et Walcotti meiega seostatakse. Kui poisile 75k kaugelt liiga väike palk, ei kujuta ma küll ette, mil moel 'pool tema nõudmisi rahuldada saaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustLucas 3 kuud, minge vittu Liverpooli med personal.
Lucas Leiva @LucasLeiva87
No words to describe my feelings at the moment. It is been hard to be positive but I am sure better days will come. YNWA.
Kommentaar
-
Lisaks Adamile on ka Spearing lahkumisele väga lähedal ning tundub, et isa ja poeg on enne akna sulgumist minekut teinud. Neist diilidest peaks saama 8M vahendeid.
Carrolli lahkumine on endiselt õhus, eks täna näeb, kas suur Andy meeskonda kaasatud. Brendan Rodgers: "I don't think we are in a position to have £35 million players as 3rd choice strikers."
Kommentaar
-
sky high väidab, et ott läheb 1/2 aastaks boltonisse. millepärast 1/2? sest ott näeb enda tulevikku 'poolis. vot siis nii poisid ja tüdrukud ning omsaooiharad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsky high väidab, et ott läheb 1/2 aastaks boltonisse. millepärast 1/2? sest ott näeb enda tulevikku 'poolis. vot siis nii poisid ja tüdrukud ning omsaooiharad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSoliidne. Nii Otti suhtumine, kui ka see, et ta saab mänguaega.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar