Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Huvitav, et Walcotti meiega seostatakse. Kui poisile 75k kaugelt liiga väike palk, ei kujuta ma küll ette, mil moel 'pool tema nõudmisi rahuldada saaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
"Räägitakse", et tegu pole (ainult?) rahaküsimusega. Aga eks põhjused tulevad või imetakse pastakast välja lähipäevil.Supplies!Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Masendav. Uskumatu, et selline asi saab tänapäeval juhtuda. Mängija naaseb just pooleaastaselt vigastuspausilt, tunneb soojendusel, et jalg pole päris korras, kuid meditsiiniline personal lubab tal jätkata. Tegelt oli ju sama lugu ka siis, kui Lucas enda esimese vigastuse sai, novembris. Lahkus küll alguses väljakult, kuid med personal lubas ta tagasi platsile. Paar minutit hiljem viidi ta kanderaamil minema.Kommentaar
-
tony "ei saa päris hästi aru, mis mäng see jalgpall täpselt on" pulis viskas viie-milli-naelase päästerõnga adami suunas. kuna see on kujult pontšik, siis on ilmselt diil.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Lisaks Adamile on ka Spearing lahkumisele väga lähedal ning tundub, et isa ja poeg on enne akna sulgumist minekut teinud. Neist diilidest peaks saama 8M vahendeid.

Carrolli lahkumine on endiselt õhus, eks täna näeb, kas suur Andy meeskonda kaasatud. Brendan Rodgers: "I don't think we are in a position to have £35 million players as 3rd choice strikers."Kommentaar
-
Tony Barrett @TonyBarretTimes
Liverpool are set to sign Samed Yesil, an 18 year old forward, from Bayer Leverkusen for a fee in the region of £1 million."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan CruyffKommentaar
-
sky high väidab, et ott läheb 1/2 aastaks boltonisse. millepärast 1/2? sest ott näeb enda tulevikku 'poolis. vot siis nii poisid ja tüdrukud ning omsaooiharad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Muidugi ta näeb.
Muide keegi puhtjuhuslikult juba teab, kas mõni pealinna kesklinna pubi tänast näitab ka?★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar