Mnjah, tugeva koosseisuga mängimine vist tähendab seda, et Swansea vastu läheb peeti taas, aga samas edasipääsu tahaks tsementeerida küll nüüd.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Selsamuselgi Williamsil tekib nüüd pühapäeval võimalus Suarezele tappa anda. Kõlab põnevalt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Võttes arvesse YBga esimest pusimist, siis pole antud koosseisu puhul tarvidust kirkusse küünalt viia.
e: väikene värskendajasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVõttes arvesse YBga esimest pusimist, siis pole antud koosseisu puhul tarvidust kirkusse küünalt viia.
e: väikene värskendajaCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVõttes arvesse YBga esimest pusimist, siis pole antud koosseisu puhul tarvidust kirkusse küünalt viia.
e: väikene värskendaja
Kommentaar
-
Sedant küll, et mott on neil laes (ja naljapoisid nad pole), kuid ma arvan, et nende agressiivne stiil (Udinese vastu tegid kahes mängus kokku 49 viga) meie peal väga ei toimi ning ühel hetkel peavad hakkama neil pallid väravavahi vastu minema (Udinese vastu kakskümmend lööki kokku, kaheksa raami ja nendest kuus võrku - julm).
Alguses mustlased väljakule ja pärast (kui on vaja) mõni ägedam vend.
e: kõvatatakse, et Shelvey alustab... ründajana.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Hetkel mingid allikad räägivad järgmisest algkooseisust :
Reina, Wisdom, Skrtel, Carra, Downing, Henderson, Sahin, Cole, Suso, Assiadi, Shelvey.
3 kaitsjat ja 7 poolkaitsjat. Kui nii on, siis saab huvitav olema. Muidugi inglise messi kohta ma ikka aru ei saa, miks ta platsile saab.
Aga eks kolme tunni pärast oleme targemad ametliku algkooseisuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKesse "ründaja" seal siis meil olema peab? Shelvey? Cole? Tjah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar