Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
On suur kvaliteediprobleem, kahtlemata. Sealt ka suur mure kui üks alustala (Lucas) ära kukub, väga õhuke värk. Kuid kui on palju millest lahti saada, on vaja ka targalt asendada. Sahin ja Assaidi on siiani üsnagi kaheldava väärtusega.
Mängujärgselt sai emotsiooni pealt korralikult lahmitud aga jamh..kaptenihärra on olnud terve hooaeg alla igasugust arvestust..kvaliteeti on vähevõitu ja nii on raske võita kuigi 70 minutit mängiti siiski üsna okei mäng..
Täna siis ilmselt Lucas ja Wisdom teevad oma tagasituleku. Loodan, et Sahin ka ehk alustab, et las Gerrard ja Allen puhkavad ning Downing mõelgu oma elu üle järele.
Nüüd on algamas hooaja tähtsaim periood, täna viik või kaotus oleks lihtsalt vastuvõetamatu ja kahjulik mu maksale.
Ma pakun, et tuleb 4-4-2 rombikujulise keskväljaga ja ründes on Sterling ja Suarez ning Shelvey on klassikaline 10 mitte vale 9.
Vähemalt mulle meeldiks nii rohkem
Kommentaar