Udinesel Serie A-s viimasel ajal 4 viiki, 1 kaotus ja viimati üle hulga aja ka 1 võit. 9. kohal, seega paistab, et üsna meie masti hooaeg.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Nendel spagettidel võib vedru pingesse see tõmmata, et mõnel neist tikusb kuklas "maailmakuulus Liverpool, oi bljaad sa mul siin nahka teed" ja siis leiavad endis energiat, et meid läbi tõmmata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNendel spagettidel võib vedru pingesse see tõmmata, et mõnel neist tikusb kuklas "maailmakuulus Liverpool, oi bljaad sa mul siin nahka teed" ja siis leiavad endis energiat, et meid läbi tõmmata.
Kommentaar
-
Pasta Bolognese valmistamine hakkab täna kell 20. Eks siis ole näha, kelle retsepti järgi toit valmib ning kas see ka söödav on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Luis Suarez starts for Liverpool in their crucial Europa League clash with Udinese in Italy tonight!!
The Uruguay striker leads the line, though Brendan Rodgers makes five changes to the side that beat Southampton 1-0 at the weekend.
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Carragher, Skrtel, Henderson, Sahin, Allen, Suso, Downing, Suarez.
Subs: Jones, Cole, Coates, Sterling, Shelvey, Assaidi, Wisdom.Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Udinesel igatahes Di Natalet pole, mis on meile juba pool võitu ning ülejäänud mansa on ka mingi segu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar