320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustFC Flora
Kommentaar
-
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Lucas, Allen, Gerrard, Sterling, Downing, Shelvey. Subs: Jones, Cole, Henderson, Coates, Carragher, Suso, Morgan.
Alustame Shelveyga ründes ehk tuleb miskit head siit. Morgani võiks ka sisse tuua teisel poolajal.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
reina enrique skrtel agger johnson lucas allen gerrard downing shelvey sterling
Isiklikult loodan, et Enrique mängiks eespool ja Downing left back. Tekiks ehk väravavõimalusi rohkem. Aga ei kujuta seda mängupilti ründefaasis ilma Suarezeta üldse ette. Eks saab näha...
ah jaa. Õnne veel eilsele sünnipäevalapsele ja loodame, et sahistab võrku ka ikka.
Kommentaar
-
Johnsoni värav muidugi mega. Peale seda Sterling jättis löömata ja mõned momendid veel, mida ise sisse ei pannud. Pennal anti asja eest. Üldiselt kaitse logiseb suht koht korralikult. Aina ohtlikumaks need West Hami rünnakud läksid...eks näis mis teine poolaeg välja mõtleb Rodgers.FC Flora
Kommentaar
-
Ei näinud küll esimest veerandtundi, kuid see mida pärast näidati, ei avaldanud küll muljet. Ja mida kuradit Taylor. Sõidad Sterlingule jalaga kõhtu ning vangutad pead, et viga polnud.
E. Shelvey pole ründaja, võiks nüüd Morgani sisse tuua.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Seda West Hami on küll raske maha murda. Nagu eelmise aasta Newcastle. Mott on pilvekaarel. Mingi persega löödud värav aitaks meid, kuid vastseid väravast eemal hoida... spooky.
e: võib olla nad mõtlevad, et töö on tehtud ja lasevad jala sirgu. See oleks võimalus, sest mängijatega meil väga palju vangerdada pole võimalik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas KingK Vaata postitustHea, et Alleni käeluu terveks jäi, käis nagu makaron õla küljes kui see pall sealt vastu tuli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar