Algselt postitas Kivi77
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustEt kui asjad on jumala puccis siis ei või kriitikanoolo paisata pooli suunas??
Ja.kui tegid hea mängu siis ei või kirjutada, et hea mäng oli?. Aga nii ju on, kallid sõbrakesed.
Kommentaar
-
Täitsa putsiis. Väga vinge. Äge. Liverpool on mulle alati meeldinud... noh sellises seltskonnas olin eile. Ma ei olnud üksi.
e: kaks kaunis võimatut teostust eilsest:
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Eilne oli vahelduseks kahtlemata tore, aga eufooriasse minna ei maksa. Vaatasin täna aina enam punni minevate silmadega Villat ja mõttes keerles kogu aeg: nädal aega tagasi kaotasime koduväljakul sellele meeskonnale. Premieri parematest klubidest on 'pool endiselt väga kaugel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Viimane lause on peaaegu tõde (sügavalt diskuteeritav), kuid ülejäänud mõttekäigu puhul peaks Celtic olema praegu kaunis maailma parim klubi vms... yeah right.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kas Assaidi läheb AFCONile?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Assaidi läheb AFCONile?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Niisiis, Stoke City ja boxing day - peale eelmist mängu Anfieldil, on see mingi nali? Vähemalt on pea kõik terved, vast väike mure pidi olema Joe Alleniga enne tänast, mu poolest puhaku ka see mäng.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar