Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKeskväljale oleks ka loovat-ründavat figuuri juurde vaja minuarust (SG on nagu ta meil on juba - OLD). Siuke David Villa'lik (Luis Garcia'lik) vigurdaja kuluks ära.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Pakutakse, et Enrique mängib kuskil järgmised kuus nädalat jalkat playstationil. Ikkagi rebestas korralikult ära.
ja pressikast
But asked about any further business at his pre-Mansfield press conference, Rodgers told reporters: "We are not going to have a lot of money to do anything [else] in the window.
"We won't have that in January. There might be another but there is not much more business to be done."★★★★★★
Kommentaar
-
Suarez valiti fännide poolt detsembri parimaks mängijaks Gerrardi ja Downingu ees. Gerrard ja Downing mängisid küll korralikult, aga paremini kui Johnson?!
http://www.liverpoolfc.com/news/late...it-a-hat-trickCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Vahet pole, kui halvasti Stevie mängib, valitakse ta ikkagi üheks parimaks. Downingul kaks head mängu, eks need jäid meelde. Ise oleks ka Johnsoni sinna top3 valinud, ega ta Suarezele palju alla jäänud detsembris.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Johnson oleks pidanud minu arust vast Downingu asemel olema.
Selles osas on sul mjaasa õigus, et Stevie saab niikuinii hääli kuid Suareze üle taaskord hea meel. Mees on tänavune hooaeg ikka tõesti hoos ning meie esivedur
Mansfieldi vastu arvan, et "SUURED" on pingil ning vast Sturridge võiks alustada. Kui asja ei saa siis Sturridge off, Suarez in ning vaatame edasi
YNWAOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustHoltby sõlmis juba eellepingu Spursiga ära.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas Ince algkoosseisus Blackpoolil tähendab seda, et meile ta see kuu ei tule?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar