Algselt postitas Redman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ise andsime mängu ära. Esimene poolaeg täiesti null ja keskväli tühi, teised pallid kõik Unitedi omad. Wisdom maksis täna samamoodi kooliraha samas mängus nagu eelmine aasta Spearing. Sturridge tulekuga muutus pilt hoopis paremaks ning koostöö Suarezega meeldis. Teine poolaeg üks viga kaitses ja oligi 2:0 kaotusseis. Borini tagasitulek meeldis, sai kenasti hakkama, tegelikult võib ründes nüüd paremini toitma hakata küll. 2:2 oli tegelikult väga väga lähedal. Kiidaks Reinat paari väga hea tõrje eest. Kahju, et punkti võtta ei suutnud. Väga ebastabiilselt mängime ja imelik mõelda lausa, et top4 tegelikult kõigest 9p kaugusel kuigi üsna nullilähedane on protsent et me sinna jõuame siis suuremad optimistid seda ilmselt loodavad. Webbi vile oli täitsa soliidne. Suluseisu väravat oli ääretult raske märgata, ebaõnn, mis teha.FC Flora
Kommentaar
-
Kui su terav pilk näeb siin tõesti sulgu, siis olgu, äärmisel juhul on tegemist mõne cm-iga, mida mu silm ei näe. Suluseisu vaadates võetakse arvesse mängija kere, see tähendab, et näiteks ette sirutuv käsi ei ole selleks piiriks. Reaalselt on tegemist ühel joonel olemisega, inimese silm ei saa reaalselt seal mingit sulgu näha. Joonekohtunikele antud suunitlusega tuleb 50/50 olukorras jätta lipp tõstmata, see on ilmselgelt sinna alla kuuluv ja ilmselt ei kahelnudki joon, et kas seal oli sulg või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas rooney07 Vaata postitusthttp://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...63918667_n.jpg
Kui su terav pilk näeb siin tõesti sulgu, siis olgu, äärmisel juhul on tegemist mõne cm-iga, mida mu silm ei näe. Suluseisu vaadates võetakse arvesse mängija kere, see tähendab, et näiteks ette sirutuv käsi ei ole selleks piiriks. Reaalselt on tegemist ühel joonel olemisega, inimese silm ei saa reaalselt seal mingit sulgu näha. Joonekohtunikele antud suunitlusega tuleb 50/50 olukorras jätta lipp tõstmata, see on ilmselgelt sinna alla kuuluv ja ilmselt ei kahelnudki joon, et kas seal oli sulg või mitte.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas rooney07 Vaata postitusthttp://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...63918667_n.jpg
Kui su terav pilk näeb siin tõesti sulgu, siis olgu, äärmisel juhul on tegemist mõne cm-iga, mida mu silm ei näe. Suluseisu vaadates võetakse arvesse mängija kere, see tähendab, et näiteks ette sirutuv käsi ei ole selleks piiriks. Reaalselt on tegemist ühel joonel olemisega, inimese silm ei saa reaalselt seal mingit sulgu näha. Joonekohtunikele antud suunitlusega tuleb 50/50 olukorras jätta lipp tõstmata, see on ilmselgelt sinna alla kuuluv ja ilmselt ei kahelnudki joon, et kas seal oli sulg või mitte.
Kommentaar
-
Üks kehvemaid derbysid mida ma mäletan. Mitte skoori tõttu vaid atmosfäär, mängijate pingutus, "viha" jms kokku jättis soovida. Meie teadsime, et me oleme kehvemad ja scum teadis, et meist pole neile erilist vastast. Ehk tuleval aastal on pinge tagasi...
Esimene poolaeg tegid mõlemad meeskonnad kõik, et pall LS ei jõuaks. Mõlemad said suurepäraselt hakkama. Täielik lohakus kaitses ja 2-0 taga. Ei saa rahul olla. 3 ründajat mängu lõpus- peab rahul olema. DS tegi taas kena värava. Luges olukorda kenasti ja lõi ära. Medaleid veel kaela ei riputa, aga see poiss on mulle juba pikka aega meeldinud, et vaatame mis saab.
Webbil pold vaja eriti kõõrdi vaadata, sest olukord oli kontrolli all. Aitähh, et Glenile teist kollast ei andnud, aga samas ei mänginud Kagawa kah eriti palli vaid Reinat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustaga samas ei mänginud Kagawa kah eriti palli vaid Reinat.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustÜks kehvemaid derbysid mida ma mäletan.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKõmupress on juba Sneijder'itki meiega seostanud. Selle diili vastu ju ometi midagi olla ei saaks, eriti midtable klubi jaoks nagu me oleme. :Pthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
http://www.tugalive.eu/p/stream-2.html
Kui kedagi huvitab,siis U21 madistab Southamptoni eakaaslastega.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSneijder küsivat palgaks 90000 pärast kõikide maksude tasumist. Pluss muidugi Interile makstavad miljonid. Sellise mehe ostmine oleks täiesti joecole'ilik tehing.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustKui kedagi huvitab,siis U21 madistab Southamptoni eakaaslastega.
Aga muidu on õige tuttav pilt, st Ngoo ja Adorjan kuidagi palli väravasse ei saa.
Samas võib muidugi imetleda ka noorte poiste võimsat autoparki ühe värava taga.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar