Algselt postitas wordprez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Suvepäevad on lähenemas ja peaks nüüd vaikselt võistkonda registreerima hakkama. Stok, $$$, Jose, Crackerz, mis te räägite, saate tulla? On keegi teine vahepeal mõelnud, et võiks ka tulla? Kes on tulijad, saatke oma täisnimi mulle privasse, et ma saaksin võistkonna ära registreerida.
Täpsemalt saab turniiri ja afterparty kohta lugeda SIIN.
edit: Kas me soovime ka mingit tunnuslugu?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust"meie poiss" Tom Ince tõmmati Cardiffi, nii palju siis sellestCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustSuvepäevad on lähenemas ja peaks nüüd vaikselt võistkonda registreerima hakkama. Stok, $$$, Jose, Crackerz, mis te räägite, saate tulla? On keegi teine vahepeal mõelnud, et võiks ka tulla? Kes on tulijad, saatke oma täisnimi mulle privasse, et ma saaksin võistkonna ära registreerida.
Täpsemalt saab turniiri ja afterparty kohta lugeda SIIN.
edit: Kas me soovime ka mingit tunnuslugu?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustOleks huvitatud, kuid pole veel täiesti kindel kas olen sel ajal Tallinnas. Tunnuslugu värava löömise järel võiks ikkagi Ring of Fire olla.
Ei tea, kas just iga värava järel tunnuslugu lastakse, aga Ring of Fire võib üheks mängueelse tunnusloo variandiks olla küll.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustHmm, aga millal täpsemalt öelda saad?
Ei tea, kas just iga värava järel tunnuslugu lastakse, aga Ring of Fire võib üheks mängueelse tunnusloo variandiks olla küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTöö teebki ahvist inimese
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSaan see nädal vastutavate graafiku teada, siis ütlen, kas pean too NV sees olema või ei. Üritus oli 14ndal?
Kas tõesti tunnuslooks ei soovita YNWA? Mina küll pooldaks seda.
YNWA on ka kindlasti üks valikuvariantidest.
Hetkel siis on tulemas: KPunkt, Stok, Petteri ja vb Jose ning vb $$$. Natukene nutune on see seis hetkel. Paar vahetusmeest võiks ka olla ikka, nii et foorumlased, olge julged ja tulge osalema!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustVõimalik. Aga ma jäin siin korraks mõtlema, huvitav, mis küll debiilsuse vastu aidata võiks...
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitusthttp://www.guardian.co.uk/football/2...liverpool-loan
Mõttel on jumet. Pingi pealt mängukogemust ei tule. Esialgu laenaks pooleks hooajaks, siis vaatab edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMa arvan, et Rodgers pigem ikka loodab ta jäädavalt maha parseldada, mitte ei laena välja. Huvilisi on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar