Need sigrimigri särgid võivad Lõuna-Ameerikas või Aasias isegi peale minna. Ma loodan.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustHey! I just met you, and this is crazy, but where's your hair gone? Jonjo Shelvey!Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Shankly 100 pidustuste raames sõbrustatakse Prestoniga 13. juulil. Ülejäänud suveprogramm on ka päris tihe juba. Dublinis mängitakse Celticuga.
Liverpool will play at Deepdale just days before they start their pre-season tour in Jakarta (July 20), Melbourne (July 24), Bangkok (July 28), Valerenga (August 7) and Dublin (August 10).
The Reds will also play Olympiacos in Steven Gerrard's testimonial match at home on August 3.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Chelsea teemas aetakse lolli juttu jälle. Tooks Torrese mingi kümne milkuga tagasi ja Mata ka, kui neid juba 'offloaditakse' nii tuugalt? Säilitaks hamstri ka ja teeks Tottenhamil juba elu ebamugavaks.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustChelsea teemas aetakse lolli juttu jälle. Tooks Torrese mingi kümne milkuga tagasi ja Mata ka, kui neid juba 'offloaditakse' nii tuugalt? Säilitaks hamstri ka ja teeks Tottenhamil juba elu ebamugavaks.
Mina arvan, et sellise summa juures oleks okei. Kindlasti oleks tore fännidel Suarez-st ja Torres-st koos mängimas näha. Sellise ründepaariga vōib väga paljugi korda saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKas 10m Torres oleks väga halb ?
Mina arvan, et sellise summa juures oleks okei. Kindlasti oleks tore fännidel Suarez-st ja Torres-st koos mängimas näha. Sellise ründepaariga vōib väga paljugi korda saata.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar