320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Chant on korralik, aga sarnaselt mcnamarale olen endiselt veel skeptiline, et Reina maha lükatakse. Reina vaatamata kriitikale tegelikult sobib meile imehästi, saab korralikult klotsi, on eluga rahul ja Barcasse ta vaevalt läheb kui Valdes seal ees on. Ja seda ma ei usu, et 9m mees pingile osta tahetakse. Aga eks näis, pikk suvi ees.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHenrikh Mkhitaryani video
Mkhitaryan is fluent in five languages: Armenian, Russian, English, French and Portuguesesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustBarcasse ta vaevalt läheb kui Valdes seal ees on.sigpic
Kommentaar
-
Borini värav oli ilus. Aga need üleminekujutud hakkavad veidi häirima. Mignolet'st saaksin aru: noor ennast Premieris tõestanud väravavaht on aastateks hea investeering. Aga too armeenlane 20 miljoni eest: pole päris sobivast hinnaklassist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar