Algselt postitas Makuz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitust
aga ei, kuradi kõvasti paugutate
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSuarez mängib Tarzanit?
2. Suarez teeb asju
3. Kaku lahtisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vaftre Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustSuarez on ikkagi haige nähtus tegelikult, on ta üldse millalgi karjääri jooksul alavormis olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKellelgi saab hommikul üsna piinlik olema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustBorini on toomas Sunderlandile hooaja esimest võitu.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNeed kõige esimesed pool hooaega olid sellised konarlikud, aga no Pool ise ka oli ka tollal väga kesine.
16 mängust 11 väravat. Ta oli üks kõige õnnestunumaid jaanuari üleminekuid üldse, suht algusest peale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar