Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
FC Flora
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustHei
Just oli teise hooaja poole piletite müük. Kui keegi soovib endale nt Liverpool-Arsenal, Liverpool-Sunderland pileteid siis võite teada anda. Samuti võib ka nõu anda, kuidas reisile minna ja mis kõige odavamad variandid on. Või kui keegi soovib Liverpool-Cheslea või Liverpool-City pileteid, siis võib ka neid saada
Andke märku, praegu seisavad piletid niisama
Erasõnumisse hinnakirja ja piletite koguse viitsid saata? Kuna ma praegu ajateenistust lõpetamas siis pigem vast pakuvad huvi Aprilli mängud, aga kui sebin vahendid siis Arsenal vast tundub põnevam mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustHuvi on isegi olemas. Mõtlen kas teha endale üks korralik sünnipäeva kink.
Erasõnumisse hinnakirja ja piletite koguse viitsid saata? Kuna ma praegu ajateenistust lõpetamas siis pigem vast pakuvad huvi Aprilli mängud, aga kui sebin vahendid siis Arsenal vast tundub põnevam mäng.FC Flora
Kommentaar
-
Nonii, soovin endale tere tulemast:
olen siis täpsemalt see isik, kes on postitanud viimased postid siin teemad Brandoni ehk fcfloraforever konto alt. Olen Liverpooli fänn olnud päris pikka aega ja igal võimalusel lendan ka kohapeale meeskonda vaatama, neid võimalusi on isegi päris palju viimasel ajal tekkinud, kuna vanust juba niipalju, et saab tööl käia. Järgmine reis ongi Brandoniga plaanis detsembris, kus külastame Norwichi ja West Hami mänge, cant wait !! Samuti olen Liverpool Eesti lehe looja, et siis kes veel like pole visanud, siis viimane aeg !! https://www.facebook.com/LiverpoolEesti
Praegune LFC hooaeg igatahes paljulubav ja laupäevast derbyt ei jõua ära oodata
YNWA
Kommentaar
-
Algselt postitas LFC-Jürks Vaata postitustNonii, soovin endale tere tulemast:
olen siis täpsemalt see isik, kes on postitanud viimased postid siin teemad Brandoni ehk fcfloraforever konto alt. Olen Liverpooli fänn olnud päris pikka aega ja igal võimalusel lendan ka kohapeale meeskonda vaatama, neid võimalusi on isegi päris palju viimasel ajal tekkinud, kuna vanust juba niipalju, et saab tööl käia. Järgmine reis ongi Brandoniga plaanis detsembris, kus külastame Norwichi ja West Hami mänge, cant wait !! Samuti olen Liverpool Eesti lehe looja, et siis kes veel like pole visanud, siis viimane aeg !! https://www.facebook.com/LiverpoolEesti
Praegune LFC hooaeg igatahes paljulubav ja laupäevast derbyt ei jõua ära oodata
YNWA
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMina, kui turunduse valdkonna teadja, hea promo !
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKuulujuttude järgi olevat Morganile öeldud, et ta võib free transferiga lahkuda. Kui nii tõesti on, siis seda otsust on küll raske mõista.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTeie prantslasest keskkaitsja Sakho vedas koondise MMile
Mis vend Morganisse puutub, siis karjääri jätkamiseks tuleb tal lahkuda. Midagi pole parata.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Morgan pole oma võimalust saanud, kuid õige on ta ära saata. Vanus on tal juba selline, et kui pole mängumees tulnud, siis aeg edasi minna, pole paraku Eesti, kus 24 ja 25 on ikka veel 'noormängijad'. Kui tahame top4 eest võidelda, siis temaga rallit ei sõida paraku. Soovin talle aga suurt edu ja jään talle kaasa elama, kusiganes ta mängib ja kes teab võib-olla ühel hetkel on uuesti piisavalt tasemel, et Liverpooli naasta, eks elu näitab
Laupäevase mängu eel:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar