Algselt postitas N4pster
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustOk. Teeme 10 eur peale, ma ytlen et Liverpool ei saa top 4. Ja teine 10 võin vedada, et lõpetame ManUst tagapool. Nõus?
e: et siis 10 ja 10, diil?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustSoovid endale beti raskemaks teha?
10. Champions League järgmisest ringist saab edasi vähemalt üks nö. "eeldatavalt nõrgem"
Ja minu arvates on cityl väga head võimalused. Kui barca võidaks see midagi betis ei muudaks, ehk ei saa aru kuidas arvad, et raskemaks teeb, võibolla lugesid punkti 10 tagurpidi, et ükski "nõrgem" meeskond edasi ei saa.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKuidas see mulle beti raskemaks teeb? Kergemaks just.
10. Champions League järgmisest ringist saab edasi vähemalt üks nö. "eeldatavalt nõrgem"
Ja minu arvates on cityl väga head võimalused. Kui barca võidaks see midagi betis ei muudaks, ehk ei saa aru kuidas arvad, et raskemaks teeb, võibolla lugesid punkti 10 tagurpidi, et ükski "nõrgem" meeskond edasi ei saa.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKuule, ma olen käsi, teeme ära. top 4 on muidugi väga lahtine, aga manust eestpool peaks vast ikka lõpetama.
e: et siis 10 ja 10, diil?
Kommentaar
-
Okei siin läks OTks ära juba. Liverpooli teema muutus ühtäkki kihlvedude sõlmimise teemaks Linnupojale ja Kivile nii palju, et jälgige kihlveo teemat, vb olen nõus City-Barca välja võtma sealt ja Kivi pakutud variandiga ka nõus.
Ukrainlase diilist veel rääkides, siis mul on tunne, et kes iganes seal pidid Dnipro poolelt alla kirjutama, et diil tehtud saaks, olid algusest peale kindlad, et lõppude lõpuks mingit diili ei tule ehk lihtsalt mängisid Liverpooliga lolli seal. Umbes et las tulevad siia Ukrainasse businessit tegema, lõpuks ei saa te teda ikkagi, kui just korralikult üle ei maksa (ala 30 milli). Milles seda Ayre süüdistada kui vastaspool lihtsalt viimasel hetkel ei pane allkirja paberile.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAyre säkkimisest poleks ilmselt suuremat abi - tema ei saa maksta rohkem kui klubi omanikud lubavad. On võetud konservatiivne joon, küllap sellel on omad põhjused. Jänkid otsustavad, nende raha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustVäga diil ! iizi money
Ei tohiks sul väga raske vastu võtta, kuna see suht eez money sulle ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustPaneks ka siis hea meelega 20 euri, et Liverpool lõpetab Manust eespool.
Ei tohiks sul väga raske vastu võtta, kuna see suht eez money sulle ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSeda sa ytled nyyd, kui Manu 1-0 taga on. Aga okei ma olen nõus. teeme 10 ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustNo teeme siis 10. Kuigi nüüd kui 1-1 on..olen endiselt 20ga nõus.
Aga see on seda raha väärt !
Kommentaar
-
Jah nii on. Vähemalt ühes asjas ei saa Liverpooli syydistada, ehk siis igavas jalgpallis. Chelsea on selles suhtes mystiline tiim, on supermängijad ja tabeli positsioon suht hea aga mängupilt on ikka kohutavalt igav. Aga näed, töötab ja mingit imemoodi nad on Liverpoolist eespool. Ei teagi, kumb kasulikum oleks poolile, kas city võit, viik või chelsea võit. Viik ehk, kui ise suudetaks homme võita, siis saaks lähemale ja osadel eest ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustcity võit, viik või chelsea võit. Viik ehk, kui ise suudetaks homme võita, siis saaks lähemale ja osadel eest ära.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar