Algselt postitas pink kõigub
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tänase mängu kaotasid platsil Kolo, Coutinho ja Sturradge. Eriti sitt oli Coutinhio, meeletult valesööte ja koguaeg pehmed ja viletsad puuted. Lisaks ei teinud korralikku pressi. 2 ründaja taga pole alati tarvis imesid teha wba vastu, vaid kindlaid sööte jagada. Arsenali vastu kontratel mängides peab tõesti kohe head söötu üritama...
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKas tõesti kedagi paremat Toure asemel panna pole?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustKolo kammib enne mängu pool kasti monster energy it sisse alati ,selleks ta nii paanikas ongi koguaeg!?
Teine poolaeg oli ikka halb...ma ei saa aru, kuidas saab üks nädal lüpsta 4:0 Evertoni ja siis sellise teise poolaja mängida
kuradi kahju nendest kahest punktist...Kolo ja Cissokho ei ole Liverpooli tasemega mängijad...
Kommentaar
-
Vaid Kolot siin süüdistada viigis ei ole mõistlik. Meeskond mängis ujetalt. WBA kontrollis keskvälja, meie rünnakutest ei saagi miskit tulla kui söödutäpsus oli nagu ta oli. Kahju, et S7 oma võimalust ära ei realiseerinud. Polnud ka parim lahendus alla paremasse lükata, volley või siis vasakult vv möödaminek oleks vast eduseisu suurendanud.You'll Never Walk Alone
Kommentaar
-
Algselt postitas sanders Vaata postitustSuutsid mu tuju selle lausega normaalseks tagasi muuta...
... Cissokho ei ole Liverpooli tasemega mängija...
Ma ise olin ka positiivselt üllatunud.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustmis kuradi juttu sa suust välja ajad? trollid?
kodus evertoni vastu võtad 1 p ja oled rahul ja võõrsil wba vastu võidate vabalt
mulle jäävad asjad arusaamatuks
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustCissokho oli täna raudselt üks parimaid, mitu korda võttis 2 WBA meest ette ja "pani" neile ära. Blokkis ilusti tsenderdusi ja kedagi endast naljalt mööda ei lasknud.
Ma ise olin ka positiivselt üllatunud.
Jään endale kindlaks. Ta võib olla meil pingil ja mingit liigakarikat mängida, aga algkoosseisu selline vend kuuluda ei tohiks.
Kommentaar
-
Chissoko eile küll nii hullu mängu ei teinud kui tavaliselt, aga ohkama pani ta siiski mitmeid kordi. Jalgpalliaju poisil ei ole, napib ka tehnikat. Jääb mulje, et on lihtsalt leitud kergejõustiklane ja butsad jalga pandud. See, et ta paar korda kahest kaitsjast mööda sai, näitab et kodutöö kodutöö jäi tegemata- Chissoko läheb ALATI kaitsja vastu ääre poolt kiirusega ära tegema, seda õnneks ainult juhul kui lihtsat söötu kõrvale Gerrardile või Hendole anda ei ole. Vahel spurt õnnestub, millele järgneb suvaline plönn pimesi värava ette; enamasti mitte. Ning kui palju kordi ta oma mehe selja taha jätnud on sellele ei taha isegi mõelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMängupilt oli kohtuv. Millal Sakho ja Agger tagasi tulevad . Cissokho endiselt jube.
Laupäeval tahaksin näha Allenit alustamas, aga Coutinho ilmselt puhkust ei saa. Pigem Henderson või Sterling.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKardan, et Arsenalx2 ajaks ei tule keegi tagasi. Ka Enrique ja Johnsoni osas pole lähiajal häid uudiseid vist oodata. Nii et kaitses endiselt ja jätkuvalt praegu alustav nelik + Kelly.
Laupäeval tahaksin näha Allenit alustamas, aga Coutinho ilmselt puhkust ei saa. Pigem Henderson või Sterling.Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar