Põhimõtteliselt, siis järgmine kord, kui katus ära sõidab, las murrab vastase jala maha - saab 3 mängulise keelu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPõhimõtteliselt, siis järgmine kord, kui katus ära sõidab, las murrab vastase jala maha - saab 3 mängulise keelu
Kommentaar
-
Et siis 9 Uruguay koondise mängu ja 9+3+2=14 Liverpooli mängu. Ja kui mees keeras liigas ära, siis kandis karistuse ainult liigamängudega ära, koondises sai mängida palju tahtis.
Mul võivad küll punased prillid peas olla, aga pole kuidagi aus ja LFC süü, et mees, keda nad viimati nägid mai alguses ja kelle käitumisprobleemidega klubis tegeletakse, kuskil teises maailma otsas ära keerab ja siin enamus karistusest klubi kael jääb. Ja nagu ma siin teadjamate säutsudest loen, siis ei saa klubi ka seda vaidlustada.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Liverpooli eest jätab mees vahele 13 mängu.
Suarezi eelmised bännid
Ajaxis Bakkali hammustamise eest 7 mängu
Liverpoolis Evra neegriks sõimamise eest 8 mängu
Liverpoolis Ivanovici hammustamise eest 10 mängu.
Kuna bännide eesmärk on see, et mängija õpiks väljakul käituma, siis 4. rikkumine oleks võinud olla juba tiba võimsam kui 9+13. On ju ilmselge, et see haige inimene ei õpi. Ausalt öeldes oleks mina andnud lihtsalt aastase jalgpallikeelu. See oleks natukene juba poissi õpetanud. Hetkel on mees jätnud Liverpooli eest mängimata siis 34 mängu. Milline idiootPay attention to the manager!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPõhimõtteliselt, siis järgmine kord, kui katus ära sõidab, las murrab vastase jala maha - saab 3 mängulise keelu
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo jalaluud ei suuda ta küll katki hammustada.
Kommentaar
-
Järgmine kord sooviks ka Bartonitele, Adamitele jne oma tegutsemiste eest sama ränkasi karistusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTäpselt see mida mina mõtlesin. Kuidas saab olla loogiline, et tüüp kes hammustab (okei on rõve, idiootne ja mida kõike veel tegevus) saab suuremaid karistusi kui vikatid kes iga teine mäng võivad kellegi karjääri konkreetselt lõpetada või lihtsalt aasta sealt kaotada? Lisaks need kes maaslamajatele kahe tallaga peale hüppavad. Suhteliselt absurdne värk minu silmis kuna ühe puhul jäävad sul kellegi hambajäljed natukeseks ajaks naha peale kuid teisel juhul võib su jalg olla pmst elu lõpuni katki.
Järgmine kord sooviks ka Bartonitele, Adamitele jne oma tegutsemiste eest sama ränkasi karistusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustTegelt pani mind imestama, kuidas Pepet endiselt väljakule lubatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTäpselt see mida mina mõtlesin. Kuidas saab olla loogiline, et tüüp kes hammustab (okei on rõve, idiootne ja mida kõike veel tegevus) saab suuremaid karistusi kui vikatid kes iga teine mäng võivad kellegi karjääri konkreetselt lõpetada või lihtsalt aasta sealt kaotada? Lisaks need kes maaslamajatele kahe tallaga peale hüppavad. Suhteliselt absurdne värk minu silmis kuna ühe puhul jäävad sul kellegi hambajäljed natukeseks ajaks naha peale kuid teisel juhul võib su jalg olla pmst elu lõpuni katki.
Lisaks on hammustamine ülimalt rõve ning ei olnud ka esimene kord. Lisaks oli käimas FIFA esindusturniir ,et igati õigustatud karistus minu raamatus."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustHammustus on 100% tahtlik asi. Näiteks sama nagu kellegi surnuks peksmine, saad näiteks kaks aastat reaalset vangistust. Tihtilugu ei ole luumurrud tingituna hilistest täklitest jalgpalliväljakul tahtlikult sooritatud, kutsugem neid siis õnnetusteks. Samuti võid sa kogemata kellegi surnuks tulistada ja pääseda tingimisi vangistusega.
Lisaks on hammustamine ülimalt rõve ning ei olnud ka esimene kord. Lisaks oli käimas FIFA esindusturniir ,et igati õigustatud karistus minu raamatus.
Ning tal juhtub neid olukordi ikka väga tihti ja alati veel ka meelega. On ta kunagi saanud rohkem kui 3 mängulise bänni ka?
Edit: Ise küsin ise vastan. Jah, Getafe vastu mängides kui täiesti hulluks läks sai VAID 10 mängulise bänni. Polnud küll FIFA otsustada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar