Sterling tuleks karistuseks väljakule saata. Miks teised korkidega säärde peavad saama ning tema rahulikult pingilt võib passida?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKes vaatab,mis toimub? Poolajaga viis imeda...
Kommentaar
-
Huvitav, kas 'pool tahab vägisi Euroopast välja jääda? Neil oli ju hea hooaeg kui nad ei mänginud seal. Ja nüüd, nagu ka Everton, kahel rindel mängides vajuvad. Okei, jätame Suareze kõrvale ja mõtleme, et äkki kahe liiga jaoks koosseis liiga õhuke?
Ma ei trolli ja ma mängu ei näe, seega ma ei tea kuidas selline seis tuleb, aga äkki see polegi nii paha?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
TOOGE KLOPP!SIIN MÕNDA VENDA VAJA KLOPPIDA!
Kommentaar
-
Lõpuks sai see hooaeg ka läbi, kuradi kaua võttis aega.
Eks selgelt näha, mis jupid ostmist/väljavahetust tahavad. Rünne ning äärekaitse puudub täielikult. Keskväljal oleme väga aeglane ning nõrk. Lucas on ainuke, kes kaitsest midagigi jagab ning temagi on nõrk ja aeglane. Üsna lihtne aken peaks tulema, väga selged augud, kuhu vaja oste teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustGerrard lõi oma viimases mängus värava! Seegi heaVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPigem Stoke lasi tal skoorida haletsusest, absoluutselt naeruväärne "kaitsmine" selles olukorras.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar