Huvitav suvi tuleb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustRodgersi post match pressikas võib hea olla. "But we had more possession.."
Aga see hooaja lõpp oli ikka masendav. Ei teagi, kas mängijad ise ei viitsinud enam mängida või Rodgersi tegemata töö?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Paar huvitavat Opta Joe tähelepanekut, kui pole juba läbi käinud:
6 - Liverpool have conceded 6+ goals in a league game for the first time since losing 7-2 to Spurs in 1963. Demolished.
52 - Liverpool scored 52 league goals in 2014-15. Luis Suarez and Daniel Sturridge scored 52 league goals between them in 2013-14. Missed.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustTunnistan üles, et vaatasin kõik mängud ära see hooaeg (teistest sarjadest jäi üks CL vahele). Nüüd alles jõuab kohale, millise masohhismiga on tegeletud ...kui imelik võib inimloomus ikka olla.
Suvi! Jee!
Vigu on tehtud viimase 12 kuu jooksul meeletult palju. Ja ei ole ühtegi head lahendust edasiseks ilma meeletu rahakulutamiseta. Huvitav näha, milleks omanikud valmis on.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
kas tõesti saab suuska?
sahinad lähevad järjest tugevamaks
Algselt postitas $$$ Vaata postitustGoal.com tõesti väää?
Ja isegi kui peaks suuska saama, siis Klopp asemele, muidu küll suht lamp lüke.
bbc: Liverpool boss Brendan Rodgers accepted his future at the club is in doubt after Steven Gerrard's final match ended in a humiliating defeat.
"I've always said if the owners want me to go, then I go," said Rodgers, who has won two of his last nine games.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAga see hooaja lõpp oli ikka masendav. Ei teagi, kas mängijad ise ei viitsinud enam mängida või Rodgersi tegemata töö?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jah, kui need viimased mängud ei näidanud, et Rodgers on meeskonna kaotanud, siis ma ei tea mis veel näitaks. Oli tuttav vaatepilt. Post-matšikas oli ka suht morbiidne. Raske olukord, hetkene värk on täiesti avariisse jooksnud, aga kuidagi veel hullem tundub jälle otsast alustada. Midagi peab kuskil järele andma, sest juba paar kuud tagasi hakkasid igast sisesosinad pihta, kuidas klubi siseselt käib paras näpuga teineteise suunas näitamine. Kõik on süüdi, aga mitte keegi otseselt.
Kokkuvõttes oleme teinud ehk vaat et isegi sammu tagasi sellest hetkest, kui Rodgers alustas. Progress ei pea kunagi olema lineaarne, aga praegusel ajastul pole kellelgi selleks eriti kannatust.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar