Nüüd kui Rafa on Realis, siis tahaks juba teada, mitme milliga on Sterling sinna minemas. Kas viiskümmend tuleb ära?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust14. juulil mängitakse kusagil Tais. Ma ei tea, kas see uue hooaja esimene sõprusmäng on, aga tõenäoliselt.
Tue - 14- Thai All Stars TBC
Fri - 17- Brisbane Roar 9:45
Mon - 20- Adelaide United 10:30
Fri - 24- Malaysia XI 13:45
Kellaajad peaks olema UK omad ja kuuks on juuli.
Kommentaar
-
Kodulehel on Milner kirjas. Nii et võib uskuda. Soliidne täiendus keskväljale - olen rõõmsalt üllatunud, et ta otsustas tulla. Lõppenud hooajal ju City's mänguaega ikka jagus ja olla pakutud ka kõva palka uue lepinguga. Tundub tõsine spordimees, tast jätkub veel kindlasti mitmeks hooajaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKui me Milnerile nüüd 150-200k nädalas ei maksa siis tundub vähemalt hind olevat õige. Kõige muuga on nagu ta on.
Ja muidugi tublim füüsis. Ehk ei lähe kohe katki.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKeda sa siis ootasid - Messit või? Milner lapib Gerrardi jäetud augu ära ja kui vaadata neid vendasid, kes viimasel ajal palju mänguaega saanud, siis Hendersonist on ta küll minu meelest parem.
Ja muidugi tublim füüsis. Ehk ei lähe kohe katki.
Kõlab demagoogiliselt, aga millise SG jäetud auku sa Milnerit lappimas näed? Kas SG 29 aastaselt (hooajad 2008-10) või lõppenud hooaja SG? Luba mul kahelda, et Milner eales tolle noorema SG tasemele jõuab. Viimase aasta SG augu lappimisega saab hakkama.
Nagu ma ütlesin, kui palgaraha pole üüratu siis on hind õige ja ok tehing. Lisab konkurentsi keskväljale ja paneb ehk mõne mehe agaramalt liigutama. Samas on alati vaja vanemaid eeskujusid noortele, kellest me meeskond hetkel kubiseb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKui me Milnerile nüüd 150-200k nädalas ei maksa siis tundub vähemalt hind olevat õige. Kõige muuga on nagu ta on.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustÜks Inglismaa Messi meil siin paar hooaega tagasi juba oli. Walesi Messi on ka meeskonnas (veel) olemas.
Kõlab demagoogiliselt, aga millise SG jäetud auku sa Milnerit lappimas näed? Kas SG 29 aastaselt (hooajad 2008-10) või lõppenud hooaja SG? Luba mul kahelda, et Milner eales tolle noorema SG tasemele jõuab. Viimase aasta SG augu lappimisega saab hakkama.
Nagu ma ütlesin, kui palgaraha pole üüratu siis on hind õige ja ok tehing. Lisab konkurentsi keskväljale ja paneb ehk mõne mehe agaramalt liigutama. Samas on alati vaja vanemaid eeskujusid noortele, kellest me meeskond hetkel kubiseb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar