Ära mölise. Pohhui. Peamine, et maksavad!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÄra mölise. Pohhui. Peamine, et maksavad!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustseda küll. Kui leidub loll kes raha annab, siis tuleb see vastu võtta. Eks see ole see telerahade ajastu
Kommentaar
-
The games following Europa League fixtures in full (dates currently issued by the Premier League):
Norwich (H) – September 19
Everton (A) – October 3
Southampton (H) – October 24
Crystal Palace (H) – November 7
Swansea (H) – November 28
West Brom (H) – December 12
Ei teagi, kas see on positiivne või tähendab, et kodumängude punktisaldo kahaneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustTähtsamatel teemadel, Skrteli kontrahtimure olla lahendated.. guud!
Ma ise lootsin/loodan, et Skrtel maha parseldadakse (sest see on tõesti viimane võimalus tema eest mingit rahhi saada). Ja et siis Schalkest üks mees asemele tuuakse.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustSchalkest üks mees asemele tuuakse.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLoodan, et sa seda kreeklast ei mõtle. Papa miskine.
Corner taken quickly...
Kommentaar
-
http://www.liverpoolfc.com/news/late...gomez-transfer
Inglismaal on teadupärast kombeks kõiki noormängijaid kohe kellegagi võrdlema hakata. Tema on järgmine Rio Ferdinand.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMnjaa, ma ei teagi kumb mind rohkem imestama paneb, kas see, et Skrtel on LFCs nii kaua vastu pidanud, või et leidub inimesi, kes teda keskkaitsjana tõsiselt hindavad. Seda imestamist juhtub ikka väga tihti. Võimalik, et ma saan ise asjadest veidi valesti aru, aga ma tean, et ma pole ses suhtes ainus.
+ Skrteli kohta on paljud klubid ka pärimas käinud, mitte mainimata Man Cityt veidi aega tagasi.
Ja uue mängija pilt peab olema nõjatuv!
★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMind paneb imestama hoopis selline materdamine. Vähemalt kaks viimast aastat vaieldamatult meie käige stabiilsem ja parem kaitsja olnud segaduses, mida pole peale Hyypia ja Carra kombo lahkumist lahendada suudetud. Ja sa tahad temast lahti saada? Eelmine hooaeg oleks võinud tõesti isegi veel piinarikkam olla, kui Lovren ja Kolo oleks kahekesi seal maid jaganud.
Võibolla seepärast Skrtel tundubki paljudele hea, et teda Kologa võrreldakse Aga sa ei saa ju eitada fakti, et Skrtel teeb lubamatult palju erroreid. Ma ei mäleta Liverpoolis pidevalt alg11-s olevatest keskkaitsjatest ebastabiilsemat mängijat kui tema. Seepärast see imestama panebki, et ta siin varsti juba 10 aastat tiksunud on. Ja ma nõustun täiesti, et ilma temata oleksid viimased paar aastat olnud keerulisemad, aga see ei tee temast minu silmis head kaitsjat. Praegu kui meil on beast Mama, siis oleks sobilik aeg edasi liikuda ja Skrteli eest kopikas ära kasseerida.
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust+ Skrteli kohta on paljud klubid ka pärimas käinud, mitte mainimata Man Cityt veidi aega tagasi.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustPraegu kui meil on beast Mama, siis oleks sobilik aeg edasi liikuda ja Skrteli eest kopikas ära kasseerida.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar