Selle põhjal küll ei ütleks, et eriline upgrade oleks. Kuid samas pole näinud ühtegi tema mängu, võibolla on hea siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Moreno on pettumus olnud jah. Usaldasin teda fäntasis kahjuks liiga palju. Samas on ta suure summa eest ostetud, noor (22-aastane) mängija, seega kahtlen et teda kuhugi müüma hakatakse. Pigem õpetatakse kaitsma.
Pealegi, Liverpooli eelmise hooaja kaitse oli niivõrd organiseerimata, et kedagi maha kanda ei ole veel mõtet. Nii palju kui MOTD-st mäletan, siis pea igas mängus oli eri süüdlane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAhjaa, sellest lineup'st mis siin enne postitati oli ju veel Milner puudu. Ei usu, et ta pingile hangiti. Ja et ta ise oleks tulnud kui ta peaks pingil olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Selle põhjal küll ei ütleks, et eriline upgrade oleks. Kuid samas pole näinud ühtegi tema mängu, võibolla on hea siis.
Eelmine aasta edukaid triblamisi sai 5 tippliigas enam kirja vaid Messi ja Hazard. Samuti on tal väga head numbrid võrreldes Sterlinguga kaitsetöös. Aga oletaks, et pigem on isegi Suareze kui Sterlingu asendajaga tegu.
Kommentaar
-
Firmino on nüüd küll kahtlasevõitu brass - kuhu jääb nimest "h"? Aga vägev. Võitlejaid on vaja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Panen siia +1. Tsivilisatsiooni naastes laksatakse kohe sellise uudisega vastu põske. Pööraks kohe teise pale kah ette kui teaks, et midagi sarnast on veel tulemas. Hind on muidugi krõbe, aga suund on õige. Üksikutest videotest mida ma vaatasin paistab asjalik olevat. Kui norida, siis füüsilist tugevust võiks ehk tsipa rohkem olla, aga seda annab treenida.
Kommentaar
-
Pärast pikemat foorumist eemalolekut hea lugeda, et meeskond areneb. Minu jaoks tundub Firmino uudis lootustandev eelkõige seetõttu, et noormees juba pikemat aega Euroopas mänginud ja kamraad Coutinho ka kohanema aitamas. Ses mõttes on lootust, et hakkab kohe esimesest päevast normaalselt mängima. Noor on ta ka, seega FSG stiilile vastav ost.
Kuid endiselt: äärekaitse! Seal peab lihtsalt mingeid arenguid tulema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustFlanagan on juba maha kantud?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEurosport teatas, et Clyne peaks ka kotis olema - kotisuu veel küll avatud..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar