Tulen puhkuse ajast korraks tsivilisatsiooni tagasi ja mis ma näen- Raheem on ennast klubist välja jonninud. Ei imesta. Ja raha saime ka ta eest. Äriliselt igati ok diil. Mängupildis klubi(de)le vist mitte nii. Minu 2 sendi visioon on 'poolis oleks tal olnud hea. Ta alles areneb, keegi ei oleks oodanud talt suuri kangelaslike tegusid. Aga ta oleks toonud meile 10-15 väravat järgmine hooaeg ja lisaks natukne sööte. ManCitys peab ta aga nüüd mehe eest väljas olema. Kas ta ka hakkama saab sõltub nüüd täiesti temast endast. Edu ei soovi, aga halba ka mitte.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitusttahaks lihtsalt, et tulevikus sellist jonnimist enam punastes ei näeks.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJõudsid alles kirjutada, kui juba käivad jutud, et veel noorem Jerome Sinclair lükkas uue lepingu tagasi ja tahab minema. Asi alles läks moodi.
Kommentaar
-
Tunnikese pärast siis mängime Tai supertähtedega Bangkokis. Teise poolaja sats tundub esimese poolaja omast sutsu huvitavam. Kui kellelgi on asjalikku linki striimile - olgu ta tänatud.
I pa: Bogdan, Gomez, Toure, Sakho, Wisdom, Lucas, Rossiter, Teixeira, Markovic, Ings, Lambert
II pa: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Maguire, Allen, Henderson, Milner, Ibe, Lallana, Origithe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTunnikese pärast siis mängime Tai supertähtedega Bangkokis. Teise poolaja sats tundub esimese poolaja omast sutsu huvitavam. Kui kellelgi on asjalikku linki striimile - olgu ta tänatud.
I pa: Bogdan, Gomez, Toure, Sakho, Wisdom, Lucas, Rossiter, Teixeira, Markovic, Ings, Lambert
II pa: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Maguire, Allen, Henderson, Milner, Ibe, Lallana, Origi
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui kellelgi on asjalikku linki striimile - olgu ta tänatud.
E:Youtube ja ingliskeelne, aga kehvema pildiga
Kommentaar
-
Algselt postitas Stok$t€r£ingul medical tehtud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Stok$ter£ingul medical tehtud.
Ma olen terakese optimistlikum kui eelmisel talvel jaanuariakna sulgudes. Clyne on asjalik lisa äärekaitsesse, Milner aastatega teatud mänguklassi tõestanud, Firminost ei tea midagi, aga kui mees on end Brasiilia koondisse surunud, siis lootusetu puujalg olla ei saa. Ja Ings ning Origi ei saa olla hullemad kui Balotelli ja Lambert. Kardan väga vaid seda, et Sterlingu rahadega pannakse taas totaalselt puusse ja 31. augustil tuuakse meeskonda keegi mängujoonisesse täiesti sobimatu "superstaar".
Aga ikkagi: Jordon Ibe'i järgmisel talvel üksildase tipuründajana loodetavasti nägema ei pea. Loodetavasti. Muidu oleme p...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTõsi on, et ta oli hoolimata oma noorusest üks meeskonna alustalasid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar