Klopp: “We have Daniel [Sturridge] for the position and we have [Divock] Origi. Two strikers: I don’t need more.”
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKlopp: “We have Daniel [Sturridge] for the position and we have [Divock] Origi. Two strikers: I don’t need more.”
Kommentaar
-
Kusjuures käesoleva oktoobriga täitus FSG'ga viis aastat. Nii fännid kui punditid on kahte lehte, kas nad on siis ka head või pahad, aga kui nüüd sügavalt sisse hingata ja tagasi vaadata, on tegelikult meeriklaste poolt kõvasti panustatud ja riskitud, arvestades, mis seisus me ikka viis aastat tagasi olime. Mis vahepeal rappa läind on vast lühidalt kogenematus sellel tandril. Igaljuhul, Marcotti kirjutab lähiminevikust ja -tulevikust järjekordse väärt tüki:
★★★★★★
Kommentaar
-
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/hicks-gillett-liverpool-fc-best-10268459Five years since their departure, the things the American duo said that baffled, bewildered and angered Reds supporters
Gilettide parimad paladIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ma arvan, et siin ei tohiks küsimustki olla, et uued omanikud on võrreldes vanadega korralik edasi liikumine. Mis puudutab Tottenhami mängu, siis sealt viik saada oleks positiivne tulemus, arvestades, et Tottenhamil on võrdlemisi hea hoog sees, vastupidiselt meile. + meil oli just treeneri vahetus.
Brendan Rodgers 0-3 WBA
Kenny Dalglish 1-2 Blackpool
Roy Hodgson 1-1 Arsenal
Rafael Benitez 1-1 Spurs
Gerard Houllier 1-3 Leeds
Roy Evans 2-2 Norwich
Need on viimase kuue treeneri esimese mängu tulemused, kuidas läheb Klopil? Näeme juba vähem, kui 24h pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustEsimene järeltweet on päris tabav
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMa vaatasin jah, et päris rumalad järeltweeted seal. Rossitier oli ennast juba kindlalt iga mäng pingile sebinud ja euroopa liiga alustaja. Eriti kuna Firmino ja Henderson poolkaitsest vigased. Sama hea on öelda Gomeze või Ingsi kohta reserve player.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas LFC2005 Vaata postitustMa arvan, et siin ei tohiks küsimustki olla, et uued omanikud on võrreldes vanadega korralik edasi liikumine. Mis puudutab Tottenhami mängu, siis sealt viik saada oleks positiivne tulemus, arvestades, et Tottenhamil on võrdlemisi hea hoog sees, vastupidiselt meile. + meil oli just treeneri vahetus.
Brendan Rodgers 0-3 WBA
Kenny Dalglish 1-2 Blackpool
Roy Hodgson 1-1 Arsenal
Rafael Benitez 1-1 Spurs
Gerard Houllier 1-3 Leeds
Roy Evans 2-2 Norwich
Need on viimase kuue treeneri esimese mängu tulemused, kuidas läheb Klopil? Näeme juba vähem, kui 24h pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKui nüüd värskem info sotsiaalmeedias tõsi on siis on Sturridge uuesti vigastatud.
Eks vast teema püsikirjutajad oskavad öelda, kui usaldusväärne allikas see Pearce on. Mulle on jäänud mulje, et vägagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar