320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTänan küsimuse eest (kui ikka oli mulle).
Ei oska öelda kes tahtis ja kas sina tahtsid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
teadmamehed teavad üldse palju asju pajatada.Terry pidi vabadel päevadel linnas pintsel nina all ringi jooksma ja kätt loopima,Suareze vanaisa on aga loomulikult sellisest vigurdamisest solvatud ja kohtusse minek on kindel.
Tundub,et enne korda majja ei saa, kui siimonviisentaali keskuse seltsimehed eesotsas suurahviga premmmis suurpuhastuse korraldavad ja ebasobiva kaadri ahju pistavad.alles siis on rahulikumad ajad tulemas ja kõik saavad rahulikult kallistada ja üksteisele aastaringselt häid jõule soovida.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustAga see on suht pohhui, sest rassiline erinevus seisneb selles kas sa oled neeger või mitte. Ja ekspertide arvamus selle sõna kohta on kah suht ebaoluline.
See oleks sama hea kui, et Sudaca = louna-ameeriklane voi et Moro = pohja-aafriklane.
Vincentiga noustun 100%. Mida see Dalglish vingub? Kui sa aravad, et oled valesti süüdi moistetud siis palun räägi mis päriselt toimus ja pese oma klubi puhtaks. Kui sul pole midagi päriselt oelda siis mida sa ajad, et sulle tehakse liiga? Klubi mainele oleks kordades kasulikum olnud kiire vabandus selle klounaadi asemel, mis praegu toimub. Dalglish ajab asja ainult hullemaks.
Ei usu, et sotlane järgmisel sügisel veel klubi eesotsas on, ilmselt lihtsalt lahkub klubist "tervislikel pohjustel" sest stressile ei pea vastu. Millepärast näiteks Aquilani pingile ei mahugi, et ta peab välja laenama? Milleks Meirelesest pidi lahti saama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMillepärast näiteks Aquilani pingile ei mahugi, et ta peab välja laenama? Milleks Meirelesest pidi lahti saama?
Ning Meireles pani ise 'transfer requesti' sisse viimasel päeval.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa öelda, et klubi ei tohi pahane olla, ega enda toetust väljendada - olgu see siis illusionistidest PR-inimestele vastukarva käiv - on rumal, kuid mõistetav.
Selle asemel mindi klubi maine alustalasid õõnestama, muutes küsitavaks väärtused, mida klubi esindab. Ja see on sellise sotsiaalse staatusega institutsiooni poolt vastutustundetu.
Kommentaar
-
Kui sa süveneksid FA otsusesse ja tema reeglitesse, siis saad aru, millepärast ei apelleerita.
e: maakeeli öeldes - nussiti läbi ja klubi seda ei oodanud ning sellest tulenevalt lasti vead sisse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Oma vähese arusaamisvõime piires tutvusin avalike materjalidega. Ainus põhjus, miks Liverpool ei peaks minu meelest apelleerima (eeldades, et viimases pressiteates väljendatud mittenõustumine FA otsusega on siiras) on see, et Suarezt toetavad argumendid ei ole lihtsalt vettpidavad. Kui klubi seda mõistab, siis oleks ju ometi ilus lõpetada väärikalt vabandusega. Igasugune muu lahendus on mu meelest katastroof.
Kommentaar
-
Ju on sügavalt hinge mustatud, sest tõsi ta on, käitumine on ebatavaline. Tõenäoliselt tuleb mingit sorti vabandus, kuid millal ning mis kujul... sedant ei oska spekuleerida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustSa pole siiamaani aru saanud, et hispaania keeles ja inglise keeles on neegril ikka vähe teistsugune tähendus kui mustanahaline?
Kommentaar
-
huvitav kuidas on neeger või nigger hispaania keeles."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
huvitav, mis tähendus on negro'l hispaania keeles? eriti veel siis kui vestlus toimub mingis 'spaania laadses keeles.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar