Naised saunas et Skrtel kolmeks kuuks väljas. Ma mõtsin, et Skrtelit ei saa katki teha! Igaljuhul on veits kaki seal taga - kas Klopp paneb Toure lihtsalt asemele (keda ta pole seni kordagi väljakule usaldanud mingil põhjusel) või läheb Can Sakho kõrvale, mis võib olla... huvitav?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNaised saunas et Skrtel kolmeks kuuks väljas. Ma mõtsin, et Skrtelit ei saa katki teha! Igaljuhul on veits kaki seal taga - kas Klopp paneb Toure lihtsalt asemele (keda ta pole seni kordagi väljakule usaldanud mingil põhjusel) või läheb Can Sakho kõrvale, mis võib olla... huvitav?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSkterl instagramis ütles, et 6 nädalat.★★★★★★
Kommentaar
-
Jaanuar küll jõulude ja vähemalt ühe suure pohmelli taga, kuid üks ost tundub juba kivisse raiutud - Marko Grujic - 19 aastane idarooplane, kastist-kasti keskväljur, viie milli eest (ja kopsakas palk) ning pidavat hooaja lõpuni tagasi Belgradi laenatama esialgu. Tegelt lõhnab täpselt samasuguse diili järgi nagu Rodgers harrastas, aga ehk on lootust, et Klopp oskab noori paremini valida.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSiis pole nii hull, aga kuna Lovren ka katki praegu, jääb mõte samaks.
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJaanuar küll jõulude ja vähemalt ühe suure pohmelli taga, kuid üks ost tundub juba kivisse raiutud - Marko Grujic - 19 aastane idarooplane, kastist-kasti keskväljur, viie milli eest (ja kopsakas palk) ning pidavat hooaja lõpuni tagasi Belgradi laenatama esialgu. Tegelt lõhnab täpselt samasuguse diili järgi nagu Rodgers harrastas, aga ehk on lootust, et Klopp oskab noori paremini valida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTäna saame siis liiga liidritelt õpetust. Head kaitseliinipäeva kõigile.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustLeicester toob sinu ka siia maa-alla .
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustMiskipärast mul selline tunne,et hoopis meie toome täna Leicesteri maa peale tagasi,mis oleks muidugi väga kena kingitus nende mustade pühade lõpetuseks★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar