Aitähh nende momentide eest Klaasmees! Mingu sul häste!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMiks on sellist ulgu vaja ajada.
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustÜks hea mäng koondise eest mingi Ladina-Ameerika Eesti vastu ja 100 protsenti on läinud.
Nojah siis.
Isegi mingit suurt meediakära pole alustatud, rääkimata, mis siis peale hakkab.
Kas veame kasti mingi õli peale kihla või?
Mina ütlen et läheb, sina et jääb.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustCoutinho leping on 2020 suveni, alla 100 miljoni teda küll minemas ei näe.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthumorist. realistlikum oleks mingi 35 milli naeltes ehk.
Kologa vist lepingut ei pikendatud. Kahjuks.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Hiljuti silmasin ühte tabelit, kus olid kirjas potentsiaalsed üleminekute numbrid. Coutinho puhul oli see number mingi +/- 55 Wackheemi. Mõne venna puhul oli väga imelik number (väga nüüd ei mäleta), kuid selgitus oli, et võttes arvesse erinevaid argumente (vanus, positsioon, turundus, liiga, leping, ostja, müüja jne), siis vot säherdused neeb numbrid võiksid olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokIlusaid hetki oli veel.
Algselt postitas Saver Vaata postitustTra, mis kuradi ulgumisest sa räägid?! Kui sina oled õnnelik kui Coutinho lahkub, siis Ok. Mina ei oleks!
Juba nädal enne seda mängu hakkasid välgud sähvima. Metsas elad või?
Kas veame kasti mingi õli peale kihla või?
Mina ütlen et läheb, sina et jääb.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKolo lastakse ka vabaagendiks http://www.liverpoolecho.co.uk/sport...today-11453530the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Released
Brewitt, Tom
Cleary, Daniel
Marsh, William George
McLaughlin, Ryan
O'Hanlon, Alex Joseph
Polgar, Kristof
Sanchez Diaz, Jose Enrique
Toure, Kolo Abib
Yesil, Samed
Yesil üritas kaua, aga tulutult, põhja-iirlasest McLaughlinist loodeti paar aastat tagasi päris palju.
Rossiter ja Sinclair on tegelikult ka läinud ehkki veel justkui nimekirjas, Teixeirale olla väidetavalt lepingupakkumine tehtud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustKolo üllatas tohutult. Nii hingega asja juures ja kiirgav isiksus, samas täielik professionaal. Teda jäädakse vaat et igatsema.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitusthumorist. realistlikum oleks mingi 35 milli naeltes ehk.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustRossiter ja Sinclair on tegelikult ka läinud ehkki veel justkui nimekirjas, Teixeirale olla väidetavalt lepingupakkumine tehtud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar