Naised saunas et Skrtel kolmeks kuuks väljas. Ma mõtsin, et Skrtelit ei saa katki teha! Igaljuhul on veits kaki seal taga - kas Klopp paneb Toure lihtsalt asemele (keda ta pole seni kordagi väljakule usaldanud mingil põhjusel) või läheb Can Sakho kõrvale, mis võib olla... huvitav?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Skterl instagramis ütles, et 6 nädalat.Naised saunas et Skrtel kolmeks kuuks väljas. Ma mõtsin, et Skrtelit ei saa katki teha! Igaljuhul on veits kaki seal taga - kas Klopp paneb Toure lihtsalt asemele (keda ta pole seni kordagi väljakule usaldanud mingil põhjusel) või läheb Can Sakho kõrvale, mis võib olla... huvitav?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Jaanuar küll jõulude ja vähemalt ühe suure pohmelli taga, kuid üks ost tundub juba kivisse raiutud - Marko Grujic - 19 aastane idarooplane, kastist-kasti keskväljur, viie milli eest (ja kopsakas palk) ning pidavat hooaja lõpuni tagasi Belgradi laenatama esialgu. Tegelt lõhnab täpselt samasuguse diili järgi nagu Rodgers harrastas, aga ehk on lootust, et Klopp oskab noori paremini valida.★★★★★★Kommentaar
-
Mul on alati olnud man crush Kolo vastu.
Äkki klopp saab sama raha eest 3-4 lootustandvat 1 asemel, kui rodgersi hinnapoliitikat meenutada.Jaanuar küll jõulude ja vähemalt ühe suure pohmelli taga, kuid üks ost tundub juba kivisse raiutud - Marko Grujic - 19 aastane idarooplane, kastist-kasti keskväljur, viie milli eest (ja kopsakas palk) ning pidavat hooaja lõpuni tagasi Belgradi laenatama esialgu. Tegelt lõhnab täpselt samasuguse diili järgi nagu Rodgers harrastas, aga ehk on lootust, et Klopp oskab noori paremini valida.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.