Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tõmba arvutisse näiteks "Sopcast" nimeline programm ka, googeldades leiad. Siis valid sopcasti lingi sealt lehelt ja mäng silme ees. Ära ehmata, kui esimene link kohe ei tööta proovi järgmisi.http://livetv.sx/en/eventinfo/353556...eicester_city/
30 minutit enne mängu algust tulevad lingid üles.Kommentaar
-
The One and OnlyKommentaar
-
Päris viisakas poolaeg. hea tempo, tagant korras, keskväljal võetakse pall jõuga Leicesteri meestel ära ja mingid väravavõimaluste moodi asjad kaa. Värav ainult puudu. Enamiku PL-i meeskondade vastu oleks see värav ka juba olemas.Corner taken quickly...Kommentaar
-
Hambad ristis võeti see võit täna. Get in! Migs mängu parim, mõned head seivid ja veatu. Lovrenilt vaata et parim mäng lfc särgis. Lallana, Clyne, Henderson ja Can samuti head. 4-4-2 võiks olla see formatsioon, millega jätkata. Can-Henderson mootor on bloody võimas ja agresiivne.
Oi kui hädasti neid 3 silma ja korraliku esitust oli vajaCorner taken quickly...Kommentaar
-
See kuidas meie mängjad vastase kasti lähedal tegutsevad on ikka päris masendav. Kui paar hooaega tagasi suudeti kontraid ikka väga kindlalt ära realiseerida, siis see hooaeg ollakse ikka eriti hädas.
Emre Can on ründes sama kasulik kui Jose Enrique.Kommentaar
-
Pole veel kaineks saanud või vaatasid mingit muud mängu?
Mäng ise oli nii hale, kui üldse olla saab. Ainuke pluss kogu mängu puhul oli see, et vastasmeeskond ei viitsinud täna end eriti liigutada (kaitse ehk väljaarvatud). Mängima hakati 30 sekki enne mängu lõppu. Või noh, ärkati siis ...
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Cry me a riverPole veel kaineks saanud või vaatasid mingit muud mängu?
Mäng ise oli nii hale, kui üldse olla saab. Ainuke pluss kogu mängu puhul oli see, et vastasmeeskond ei viitsinud täna end eriti liigutada (kaitse ehk väljaarvatud). Mängima hakati 30 sekki enne mängu lõppu. Või noh, ärkati siis ...
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Esimene kord kipub ikka kehvasti minema ja sealt edasi saab ainult paremaks minna.Pole veel kaineks saanud või vaatasid mingit muud mängu?
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.Kommentaar
-
Jürka pole saanud isegi meeskonda komplekteerida ja sul juba kopp ees.. Hetkel pole minu arust mängupildil vigagi, pigem mängjad ei vea välja mitte kuidagi.Kommentaar
-
Mängiti meeskonna vastu, kes on sel hooajal meeletus hoos. Meeskonda, kellel on duhh maksimumis. Võit saavutati meeskonnaga, kelle enesekindlus on täiesti vahepeal maha käinud ja seda ei muuda päevapealt. Ehk siis sekundeerin Crackersile. Kõik on suhteline ja ei saa loota, et tullakse ja pekstakse Leicesteri mitte millegi pealt 10:0.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar