Kõige olulisem on siiski see, et me saime liiga liidrile kolm punkti lähemale!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJestas küll, mis sul häda on
Tänane mäng oli justkui autoralli, kus üks meeskond sõitis mossega ja teisele anti uut turbomootoriga Fordi näppida. Ja turbomootoriks oli ei miski muu kui Coutinho.
Algselt postitas Redman Vaata postitustLaiba mõnitamine. 6-0 up ja siis tood veel Benteke ka sisse.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVaadake nüüd kuidas me 3:0, 4:0, 5:0 väravaid tähistasime, justkui oleks viimase sekundi väravaga terve mängu võitnud. Kas see ongi legendaarne Liverpool!?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Emotsioonide väljendamine väikese lapse puhul on väga tähtis. Kui seda keelata, siis see muudab ta kinniseks ja ebakindlaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKeri põrgu, tõesti. Ammu pole ükski Liverpooli poolehoidja nii närvide peale käinud kui see tüüp siin.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustOh ei ole häda midagi, me ju lausa võitsime täna. Mis siis, et AV mehed olid suure tõenäosusega mängule otse pubist tulnud, kus nad 3 päeva jutti alkoholi olid kuritarvitanud. Tuumapohmelliga on tõepoolest raske isegi hetke Liverpooli vastu mängida. Muud loogilist seletust ma tänasele AV poolsele mängule välja ei suuda mõelda.
Tänane mäng oli justkui autoralli, kus üks meeskond sõitis mossega ja teisele anti uut turbomootoriga Fordi näppida. Ja turbomootoriks oli ei miski muu kui Coutinho.
Vaadake nüüd kuidas me 3:0, 4:0, 5:0 väravaid tähistasime, justkui oleks viimase sekundi väravaga terve mängu võitnud. Kas see ongi legendaarne Liverpool!?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustSa kunagi millegagi rahul ka oled? Tule välja minevikust ja ela olevikus.
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKaua sa jaksad seda plaati keerutada kui sitasti kõik on? Usu mind su vigin peale ükskõik kui head/halba mängu ei muuda mitte midagi.
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKuna su jutus puudub konstruktiivsus siis solgid teemat ja muudad Liverpooli siin mõne muu teema sarnaseks peldikuks.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKonstruktiivne ei pea olema mina, vaid meeskonna treener. Viie kuu möödudes pole seda veel märgata olnud.
tundub trolli moodi rohkem tbhSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustLiverpooli olevikuga ei saa mitte kuidagi rahul olla. Vastasel juhul sa pole lihtsalt õige Liverpooli poolehoidja.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustLiverpooli olevikuga ei saa mitte kuidagi rahul olla. Vastasel juhul sa pole lihtsalt õige Liverpooli poolehoidja.
Liverpool ei ole enam Top 4 meeskond, 2013/14 hooaeg oli anomaalia ja 'pool ongi viienda või kuuenda koha meeskond mängijate kvaliteedi ja majandusliku poole pealt.
Mul on raske aru saada, miks sul sellised kummaliselt kõrged ootused on? Mis sind üldse rahuldaks, kas karikavõit, liigavõit või hoopiski treble?
Kardan, et isegi sextuple ei ole piisav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKonstruktiivne ei pea olema mina, vaid meeskonna treener. Viie kuu möödudes pole seda veel märgata olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sa oled kokk, kelle parimaks oskuseks on homaar, siis on sul raske enda oskusi näidata, kui sul on külmkapis purk aedubasid, peekon ja vahukoor. Ehk see asi ei käi nii, et pannakse uus treener pukki ja ta paneb suvalised jorsid mängima nii, nagu tema seda tahab. Ehk Klopp peaks saama paar korralikku osturetke, et homaar ja korralikud maitseained ära tuua. Seejärel saab alles tema oskusi hindama hakata.
The truth has been spoken!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar