Viasatiga peaks tegelikult kõik mängud näha olema. Nimelt, kui on see Viasat'i digibox, siis saad endale ise mängu valida, mida vaadata tahad.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Javier Massa liitus lõpuks pooliga
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei mäleta, kas ma ka siia postitasin kunagi selle kohta, aga tol ajal mõtlesin küll nii jah.
Aamen selle peale.Algselt postitanud kasutaja 10 Lopez Saldana pooltiga käik, mis pongolle tagasituleku reaalsemaks teeb, on positiivne.
YNWA!Kommentaar
-
Meie warriorid tänases mängus :
Starters - Reina, Arbeloa, Riise, Agger, Carragher, Finnan, Gerrard, Alonso, Sissoko, Kuyt, Bellamy.
Subs - Dudek, Hyypia, Pennant, Crouch, Gonzalez, Mascherano, Zenden
Alvaro Arbeloa lausa algkoosseisu lükatud. Kahju ainult, et me oma head CL mängude trumpi selliste õhtute puhul kasutada ei saa (Garcia).YNWA!Kommentaar
-
ot kas Garcia on vigastatud voi lihtsalt ei saa meest Barca vastu kasutada kokkuleppeliselt?Meie warriorid tänases mängus :
Starters - Reina, Arbeloa, Riise, Agger, Carragher, Finnan, Gerrard, Alonso, Sissoko, Kuyt, Bellamy.
Subs - Dudek, Hyypia, Pennant, Crouch, Gonzalez, Mascherano, Zenden
Alvaro Arbeloa lausa algkoosseisu lükatud. Kahju ainult, et me oma head CL mängude trumpi selliste õhtute puhul kasutada ei saa (Garcia).Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Tundub,et Bellamy hakkab enne igat mängu Jon Arnet taguma...
Kui Rafa ebausklik on!
Aga prse,ma leidsin,et õe juures näeb Reali tv-d tasuta aga ükski paljudest spordikanalitest ei näidanud Barca-Pooli mängu
INTER ARMA CARITASKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar