Lööme esimesel poolajal selle ühe värava ära ja vastasete KIIM saab sellega ka tapetud. Ainult kaitses passimist ei pidavat me rakendama hakkama, õige ka.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Stok, lihtsalt huvi pärast küsin - oletame, et Liverpool veab ennast poolfinaali või isegi finaali välja. Kas sul on siis ka edasipääsust/võidust poogen? Selles suhtes, et ma mõistan, miks sulle €-liiga korda ei lähe, aga kui nii kaugele välja vedanud oleme (ühe jalaga veerandfinaalis), siis miks ei võiks mõelda juba selle võitmise peale? Liigaga on niikuinii suhteliselt selge seis (ma ikka ei usu, et top 4 reaalne on), et why not minna siis juba € võidu peale välja?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltEdasipääs on poogen, tahaks lihtsalt pahasid võita!Kommentaar
-
www.firstrow.eu, mingi vaadatava variandi olen sealt pea alati leidnud.Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
See siin äsja tsiteeritud Woy ütlus Studge'i osas on täpselt see miks ma seda kuradi dinosaurust silma otsas ei salli. Mingit special treatmenti muidugi pole, sest sul pole kunagi olnudki ja sa oled ajale jalgu jäänud treener. Get!★★★★★★Kommentaar
-
11: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Milner, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Sturridge.
7: Ward, Toure, Smith, Allen, Ibe, Origi, Benteke.
Moreno vigane, Milner äärekaitses.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Siit olen leidnud tavaliselt hea kvaliteediga streami, äkki ka seekord.
Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of FlanaganKommentaar
-
ace player ja arenavision.inSiit olen leidnud tavaliselt hea kvaliteediga streami, äkki ka seekord.
http://www.totalsportek.com/manchest...d-live-stream/Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar