Algselt postitas hannes10
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tädi vitt rsk! Mingit normaalset kordust polnud, aga väga passina ette poole ja suluseisu moodi lõhnas see sitt. Muidu pole ammu nii võrdset mängu näinud, samas mingi enesekindlus on olemas, sest Virrareal suures plaaiis pole midagi erilist sats, aint lehvitavad rohkem kui muidu kombeks.
#õluCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Päris frustreeriv mäng.
Ning kuigi tavaliselt ma kohtunike teemal sõna ei võta, oli Lallana enda olukorras mitte sulus (2Villareali mängijat olid temast tagapool).
Oleks see olukord lastud lõpuni mängida, siis Bailley punane kaart oleks olnud tõsiasi.
Egas midagi, tuleb oodata järjekordset Anfieldi Euroopa õhtut.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJuba 0-0 oleks kehv tulemus olnud, mida koju kaasa võtta, nüüd läheb ikka päris raskeks. Võetagu hobuseplatsenta appi ja tehtagu poisid nädalaga terveks!
Kuid 1-0 on kõige haigem seis krt. Kindluse mõttes tuleb kolm väravat lüüa, tundub päris raske ülesanne.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVõi fat burnerit
Kuid 1-0 on kõige haigem seis krt. Kindluse mõttes tuleb kolm väravat lüüa, tundub päris raske ülesanne.
Kommentaar
-
Ega ei andnud Villarreal palju ruumi tegutsemiseks küll, kindlasti mitte oma kasti ümber. Sellepärast oli meil tegelikult väga vähe "oh!" võimalusi ja palju pusimist, kus viimane sööt jäi puudu. Keskväljal tegid ka päris korralikku pool-pressi, aga meie kiituseks suutsime seda ilsuti ignoda või vähemalt palli ruttu tagasi saada. Täiesti viigivääriline mäng, aga sellises pinges võib üks lollus otsustada ja seekord meie lollus nii lõpus kõik ette lasta. Ja ehk oli natuke liiga wishful thinking minna taga nulli hoidma ilma ründajata - pigem oleks pidanud ise ka julgemalt proovima ja Villarrealile rohkem kaitses mõtlemisainet andma. Päris raskeks läheb nüüd.★★★★★★
Kommentaar
-
Villareal lubas meile palli ja suunas äärtele ning sealt me siis riputasime neid mõnikord Allenile, teinekord Lallanale ja Firminole ning lihtsalt ajaviiteks publikule. Tuli siis mängu Kristjan ja kohe tekkis olukord, kus pall kohtas väärilist vastast.
Kodus Benteke palun kohe sisse ja riputage edasi ning läheme edasi. WST yo, Mõru!
Simon ka tassis meid kahel korral (oli vist?)... aga noh, see ka tema töö.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar