Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Hästi! Kardsin mingi 10 pluss tuleb ära. Ings on jumalast Klopi materjal.Ingsi eest kompensatsioon 6.5mln +1.5mln naela(player performance)
http://www.liverpoolfc.com/news/firs...s-fee-decision
Squadiga on praegu ikka väga nigelasti, kuidagi pole usku hetkel kui siin hooaja tähtsamad mängud ees. Kaitses kõige põhim mees puudu, keskväljal 2 kõige põhimat meest puudu ja ründes kõige põhim mees puudu. Korralik väravavaht on koguaeg puudu. On ainult Klopp, mis lootust annab.Corner taken quickly...Kommentaar
-
Vaatan Viasatist mängu - pean tõdema, et olen juba vana mees ja aeg-ajalt mälu veab alt - ent selles mis riigi klubi on Liverpool, olen ma üsna kindel, Villareal ei kõla kuidagi germaani päraselt aga miks need poisid saksa asja seal ekraanil aina ajavad, seda ma ei mõista?Kommentaar
-
Suht okey, võõrsil ikkagi ja näha, et Villareal paneb suht 110-ga, et siit saab ainult paremaks minna. Eriti kui surve all suudetakse ka juba normaalset passi lükata. Rünnakul väike ühine click ja võib õnneks minna ja see võõrsil värav ära lüüa.Corner taken quickly...Kommentaar
-
-
Fakk raisk tühja lükati meile ikka ära. Coutinhol ka mingi vigastus? Kreatiivsus kadus, kui Ibe tema asemele toodi. Kodus null või kaks väravat või mingi järjekordne uskumatu asi vaja välja imeda teisest jalast. Hetkel tunduvad kõik need variandid ebareaalsed, aga loodame parimat.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar