Esimene poolaeg oli küll väga soliidne. West Bromile ei antud võimalustki.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kurta väga ei tahaks. See vastuvärav oli väga ebameeldiv ja Karius näitas taas kummalist ebakindlust seda kornerit lubades. Aga ülejäänud mäng oli igati ok. Päris sellist sära hetkel pole mängus nagu septembris, aga nii kipub ka teiste esiotsa satsidega olema. Peamine, et punktid koju jäeti. Mulle selle praeguse ründeseltskonna liikumised ikka väga meeldivad: Mane sobib seda Coutinho-Lallana-Firmino salka suurepäraselt täiendama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee vastuvärav oli väga ebameeldiv .../
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMane sobib seda Coutinho-Lallana-Firmino salka suurepäraselt täiendama.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMane oli minu jaoks MOM. Kahju, et mankude vastu mees varju jäi.
Ründemängu on muidugi rõõm vaadata. Liiga atraktiivseim meeskond. Suurim kaotaja on hetkel Sturr, kes ei suuda platsil vajalikku mobiilsust tagada.
Kommentaar
-
3p! Ma olen rahul. See, et me värava puhta suudame hoida iga mäng on hetkel liiga utoopiline unelm. Aga kui ise 1 rohkem lööme kui vastased siis on hea. Vurr töötas taas. Väravaid oleks võinud ka rohkem olla, aga vastaste väravavahil oli hea päev. Ning kuna teised klubid, kes tabelis meiega samas piirkonnas on, loovutasid punkte siis on seis igati seksikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustOli tõesti, isegi täna on veel sita maitse suus. Neli meest jäeti värava alla kaitseta ...
Klopp said: “I’ve heard this a few times and I lose respect when people say this. It’s not important because I don’t have to respect everybody and you can say what you want but I cannot say more. I am not interested. I’m the first who knows about it and we work on it. I’m the coach of this team. I’m pretty close to them. I see all the games from a quite good perspective. I understand all of this and we will see at the end.
“If people say we have some issues with set pieces, how can I say they are wrong? I think 70-80% of the goals we have conceded are from set pieces. But they are all different and we are still working on it and we defended against Manchester United brilliantly. Against West Brom it was so difficult but we have no defensive problem.”the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ei ole põhjust väga kurta tõesti. Esimene poolaeg meeldis väga, teise puhul jättis realiseerimine pisut soovida, ehk oleks pidanud selle asja poolaja alguses 3:0 väravaga ära lõpetama, aga pole hullu, vähemalt pinge püsis lõpuni! Eriti positiivne on see, et kõik lähikonkurendid peale Chelsea kaotasid punkte kohas, kus seda poleks pigem oodanud, seega ikkagi väga väärtuslikud punktid selles perspektiivis.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokÜheksa mänguga +8 punkti, see teeb peaaegu 1 lisapunkt mängu kohta. Mille üle siin õigupoolest nuriseti? Ma kõiki postitusi ei näe, vist hea põhjuse tõttu?
Kommentaar
-
Kloppilt kinnitus, et Mignolet alustab homme Spursi vastu, aga esikiiper on jätkuvalt Karius. Loodan, et mingeid revolutsioonilisi muudatusi koosseisus ei tehta - eurovabal hooajal tuleb liigakarikat tõsiselt võtta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar