Jep. Ma pakun, et Klopp tahab põhivendi võimalikult rohkem koos igast pasast läbi vedada - võidad-kaotad-igas-gooditsooni-jne koos.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
2/2! Ehk kui hoiame taga nulli siis hoiame ka ees nulli. Kui siin kellegi otsa küsivalt vaadata siis Jürgeni. Mehed kes rändasid kõige kaugemale alustavad põhis? Nagu mainitud, siis DS ja Origi oleks ehk paremini alguses ette sobinud ja siis vahetusest PC ja Firmino/Mane. Teravust jäi väheseks praegu.
Samas ei saa mitte kedagi teist süüdistada, kui ennast. 2-3 ideaalset võimalust oli ja neid ei pannud ära. Viik.
Kommentaar
-
Pisut hämmastav oli tõesti, et Sturri ja eriti Origi sissetoomisega nii kaua oodati. Teisest küljest paistis 'pooli ründemäng teisel poolajal veidi parem kui esimesel ning Firmino-Coutinho suutsid jätkuvalt võimalusi luua, küll paraku mitte lõpetada. Klopp tahaks vist küll liigas võimalikult vähe roteerida, on oma parima koosluse leidnud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Unustatud Sakho lõi pühapäeval U23 mängus Readingi vastu värava. Küllap ta vaatab lootusrikkalt kalendrit, et jaanuar läheneb ja loodab kusagile laenule saada. 2:0 võidumängu teise kolli autor Ben Woodburn.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKes teist youtube'is KOHTUNIK konto all fifa videoid teeb? Career mode pooliga.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustfcfloraforever
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustfcfloraforever
Mul paraku ei ole sellist aega, et mingeid fifa videosi teha, rääkimata üldse fifa mängimisest.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustFormer Liverpool and England captain Steven Gerrard has announced his retirement from professional football.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar