Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKui mina selle/sellise lingi siia oleks lisanud, siis oleks hommikul mul maja uks kirveid täis olnud
EDIT: https://en.wikipedia.org/wiki/Tiago_Ilori#Reading
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSa oleks pannud mingi Nelli Teataja lingi. LEcho on suhteliselt usaldusväärne.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSa oleks pannud mingi Nelli Teataja lingi. LEcho on suhteliselt usaldusväärne.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustCoutinho meeskonna trennis täna. Loodetavasti sõidab lõunarannikule juba kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
Kommentaar
-
With plenty in the pipeline, Squawka’s chief reporter Greg Stobart sat down with Nic English and James McManus to discuss what could happen this month for the Reds.
EDIT: Ainus hetke ehk tõsiselt võetav tehing võiks olla LUKOIL'i mees.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Eh. Noh, kui palli valdame 80% ajast ning põhilised mänguehitajad on Lucas ja Stewart, siis ei saagi väga paremini vist.
Mina kuulun küll nende hulka, kes ei saa aru, miks Stewartit Liverpoolis veel hoitakse. Vanust liigagi palju, et vahepeal liiga-kaks-kolm-neli madalamal mängivatega madistada. Kvaliteeti ei ole ka tema poolt just väga palju näinud. Ehk on treeningutel lihtsalt nii hea, aga mängudes ei näita?
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustMina kuulun küll nende hulka, kes ei saa aru, miks Stewartit Liverpoolis veel hoitakse.
EDIT: Täpselt sama kaigast saab ka Can. Nõutakse lausa mõlema mehe kohest maha müümist.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar