Algselt postitas Saver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEnne kui soccerneti suvepäevadele ei tule, ei usu sind keegiBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustTuleks hea meelega, kui saaks. Paraku ei ela ma Eestis, vaid ca 2000km kaugusel kodumaast.
Kahtlustused jätkugu !
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa arvan Kenny enda oma. See on jälgede segamiseks. Miks sa muidu sellest kõva häälega räägiks.
asjast ka seda suurt et Hendo, Matip ja Phil on kõik täistrennides esinenud, kuid 100% ei saa nende kohta veel öelda, et platsil pühapäeval - vaadatakse★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTegelt kas logisid adminnidel poleks aega vaadata natuke ja öelda kelle varikas see on?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustTuleks hea meelega, kui saaks. Paraku ei ela ma Eestis, vaid ca 2000km kaugusel kodumaast.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKui saladus pole, siis kus kandis elad ka?
Kommentaar
-
Homme siis Matip suure tõenäosusega mängus ja seda koos Lovreniga. Ehk siis Raku pingil.
Tänane öö tuleb vist ärkvel olla, kuigi eelaimdus on hea - tuleb võit.
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKui saladus pole, siis kus kandis elad ka?
Noh, premmile lähemal kui sinaBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustPanin km-ga mööda, pole lihtsalt kunagi huvi tundnud ja seega ei teadnud täpselt.
Noh, premmile lähemal kui sina
Tegelikult on huvi tõsine. Mis kandi mees oled ka?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustA kus sa tead kus ma elan?
Tegelikult on huvi tõsine. Mis kandi mees oled ka?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustUK-i kõrval kohe.
Kommentaar
-
Nûüd tõmmatakse kottidelt karvusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustHomme siis Matip suure tõenäosusega mängus ja seda koos Lovreniga. Ehk siis Raku pingil.
Tänane öö tuleb vist ärkvel olla, kuigi eelaimdus on hea - tuleb võit.
Panin km-ga mööda, pole lihtsalt kunagi huvi tundnud ja seega ei teadnud täpselt.
Noh, premmile lähemal kui sinaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar