Algselt postitas Pogba
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Brassid poseerivad rõõmsalt eralennukis ja on nüüd teel tagasi Inglismaale. Ma korraks kartsin, et Coutinho ei taha äkki tagasi tulla vaid eelistab nagu Costa kodumaal kurvastada. Õnneks siiski mitte.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMurelikuks teeb see Clyne'i situatsioon. Üks usaldusväärsemaid paremkaitseid liigas ja me tõenäoliselt ei saa teda kasutada pool hooaega. Kõlab väga sellise 'müstilise' vigastuse moodi, mis Hendol oli (kuigi issias teises kehaosas), et äkki varsti saab tagasi, aga ei ole kuid näha. Step up Trent & Joe.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustPrantuse meedias levib selline info, et Coutinho on vihane Liverpooli juhtkonna Barca diili ebaõnnestumise tõttu ning seetõttu ei kavatse ühtegi CL alagrupi kohtumist kaasa teha. Loodab jaanuaris Barcaga liituda ja siis nende eest CL mängida. On selle väite kohta uudiseid inglise meedia ka ringlemas?
Meedia järgi oli Coutinho leping Barcaga 4x see suvi done deal.
Kommentaar
-
Guardian kirjutab, et Woodburnile pakutakse otsekohe uut viieaastast diili kui ta oktoobris 18 saab. Huvitav, kas võtab vastu ka või on poisil juba agent, kes chelsea/city meelitusi kõrva sosistab.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttegelikult ütles moreno, et barca tahtis teda ka osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusttegelikult ütles moreno, et barca tahtis teda ka osta.
ma siiani imestan, kuidas see korvtool üldse väljakule saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
ma siiani imestan, kuidas see korvtool üldse väljakule saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustPaul Joyce vist kirjutas, et Kloppil on plaan liigas kasutada Mignolet, Meistrite Liigas Kariust ning karikasarjades Wardi. Eks näis kuidas see välja kujuneb.
btw, kus Saver on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar