Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMane asemel on mingi suvajorss täna väljakul?
A muide, Lovren on munn
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
A muide, Lovren on munn
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKui selline on penalti, siis peaks neid igas mängus kümme tükki olema. Minge vi**u. Evertonil polnud enne seda ühtegi võimalust, karistusalas polnud enne seda jõudnudki mu meelest
Ainult nurgalöögi ajal tehakse nii, muidu mitte, pigem hoitakse käed seljataga igaks juhuks.
Salah>messi ja nii juhtub kui kõige parema poja välja võtadJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Minge ausõna vittu sellise asjaga. Esimene kord see hooaeg kui pasa ajas keema. Kas see on mingi inglise üleeelmise sajandi jalgpalli romantika soosimine või mis? Mis kuradi penalt see oli? Mehele ei tohi vastu enam minna vist. Täiesti perses. Kibedatel polnud ühtegi võimalust. Faking hell ausõna.
Muud midagi valesti ei tehtud, kui see Mane õudne tegutsemine esimese poolaja lõpus, mis oleks kindel 2-0 olnud. Sitad istusid nii madalal et maureen imetleks selle bussi kolmandat korrust. Ja hoof-hoof-hoof. Ja selle jaoks on vaja kinkida ikkagi punkt, sest...?★★★★★★
Kommentaar
-
Meistritiitli võitjate ja 'poolisuguste vahe seisab selles, et nemad ei tee selliseid ilmseid lollusi nagu meie täna. Allardyce'il polnud mingit muud taktikat kui bussi parkida ja parimat loota. Ometi oli ta punkti väärt, sest meie võime peaga vastu seina joosta on elegantselt täiuslik. Kas poleks olnud lihtsam too paljukiidetud nelik kohe alguses väljakule panna ja asi esimesel poolajal ära otsustada, mitte fännide ja iseenda närve niimoodi seest süüa? Kloppi arvates ilmselt mitte. Õnne siis talle.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ma saan aru, et teine mäng järjest nunnu pennu. Ju me siis oleme päris head.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Evertoni raisad ikka jube pelmeenid. Jalgpalli nad mängida ei oska ja üleüldse nagu väikesed eided seal väljakul. Iga mäng kuskilt karu persest välja võlutud penalti punaste vastu, on tõesti "friiking frustreeriv" see kõik. Väljastpoolt kasti oskab ainult Coutinho üllatada, puudub Gerrardi sugune kahur. Tsenderdused ei vii mitte kuhugi... "It was raining" , FAT SAM on APE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar