Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Küsimused eilsest mängust:
Miks me lillade kostüümidega mängisime?
Kes oli see Tranmere nr 5 esimesel poolajal? Fänn? Staff? Nende mängija päriselt? Palju ta kaalub?
Kas Karius on ikka veel nr 1 vv? Et noh nagu Wardile tehakse 1 pealelöök ja ta teeb super tõrje. Kariusele tehakse 2 pealelööki ja ta imeb mõlemad sisse? 1 enese eksimus teine nohmaeitea hea vv võtab ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKes oli see Tranmere nr 5 esimesel poolajal? Fänn? Staff? Nende mängija päriselt? Palju ta kaalub?
artikkel 1:
Steve McNulty shows vision matters more than size ahead of Cambridge United vs Luton Town in the FA Cup
artikkel 2:
So long, Sumo Steve McNulty may be gone, but he will never be forgotten at Luton Town
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas Karius on ikka veel nr 1 vv? Et noh nagu Wardile tehakse 1 pealelöök ja ta teeb super tõrje. Kariusele tehakse 2 pealelööki ja ta imeb mõlemad sisse? 1 enese eksimus teine nohmaeitea hea vv võtab ära.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
BBC väidab, et Shaqiri üle aetakse juttu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ainukene küsimärk on tema kupli all, s.t suhtumisega toimuv. Kui need reeglid saavad eos paika, siis ehk ei hakka inimene enesele asju ette kujutama ning keskendub olemasolevatele minutitele - seda tehnilist välku ja pauku, mida meil vaja, temas juba jagub.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAinukene küsimärk on tema kupli all, s.t suhtumisega toimuv. Kui need reeglid saavad eos paika, siis ehk ei hakka inimene enesele asju ette kujutama ning keskendub olemasolevatele minutitele - seda tehnilist välku ja pauku, mida meil vaja, temas juba jagub.
Kommentaar
-
Võib mängida nii vasakul, kui ka paremal äärel ja ka keskel, s.t et on välk ja pauk venna kate olemas Mane'le ja Salah'ile ning vajadusel viimasel 15-l minutil aitab ehk kastanid tulest välja tuua.
Väga palju minuteid vaevalt ta saab, sest kaitsetöö pole tema teema.
Seda ma silmas peangi, et tuul tal peas viliseb ja ennem palkamist on vaja selgeks teha, et ta saab aru kuhu satub.
Eeldatavat üleminekusummat arvesse võttes - riskida võib.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Lovren väärib finaalis kõigi 'pooli fännide toetust.
Vihjatakse, et täna võib Shaqiri teoks saada - eks ole näha. Salah ja Mane on meerika turneele tulemas ja homme Hendo ilmselt ei mängi, küll aga TAA.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar