320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kuulge, aga suvise aknaga võib ju täitsa rahule jääda? Mitte kedagi põhist minema ei lastud (ok Can'ist on tegelt kahju) ja sisse toodi sügavust ja vangerdamisruumi. Lapiti auklike kohti ja uued noored näitasid ka siin hooajaeelsetes mängudes milleks nad suutelised on.
Selle pealt võiks nüüd mingi kopsik koju ka tulla eks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustKes teil West Hami vastu kaitseliini moodustavad? Fantasy jaoks vaja teada
E: Ei mäleta millal viimati vastu hooaega nii mindud, et maja kõik katkised uksed, aknad ja katus on justkui täiesti ilusti paigas ja võiks vastu pikka talve tiptop püsida. Sellel kõigel on samas koos igasuguste raha ja kihlveonumbrite kombinatsiooidega sellist kinnisvaraturu ülekuumenemise lõhna, aga samas ka trofee lõhna. Ootused on vist kõikidel osapooltel päris kõrgel seekord, aga nt Salah'ilt mina sama head hooaega ei looda ega usu, eks vastased hakkavad teda SRamos'tama ka palju rohkem.
Davai nüüd, võidame asju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustKes teil West Hami vastu kaitseliini moodustavad? Fantasy jaoks vaja teadaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
BOOM!
Easy money v noh statsid head, mängupilt hea, kokkumäng hea, krt nii meeldiv oli vaadata, et ei teagi mida arvata - kas haamrid olid lihtsalt väga mannetud v me tõesti nii soliidselt kindlad. Eks hilisem aeg näitab ja ikkagi mängisime kodus ka.
Kui juba Studge vahetusest 20 sekundiga skoorib, siis jah... asjalood pole halvad. Esimesed pikemad Keita minutid ka nähtud, tiptop dude.
Kommentaar
-
Üks korralik treeningmäng.
Milly's game.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar