Äge! Paul Glatzel on terve hooaja suurepäraselt mänginud, sellest poisist võib midagi tulla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
VVD-le teiste mängijate austus. Eks ta meil selline kuju ole tõesti. Tubli töö ja jätkata.
Viimati sai (kesk)kaitsja auhinnatud 14-st aastat tagasi. Kuna möödunud aastal võidutses Salah, siis kaks aastat järjest panime viimati auhinna ürikutesse 35-s aastat tagasi.
Auhindu ja karikaid ju tohhuijaa i bolže.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVVD-le teiste mängijate austus. Eks ta meil selline kuju ole tõesti. Tubli töö ja jätkata.
Viimati sai (kesk)kaitsja auhinnatud 14-st aastat tagasi. Kuna möödunud aastal võidutses Salah, siis kaks aastat järjest panime viimati auhinna ürikutesse 35-s aastat tagasi.
Auhindu ja karikaid ju tohhuijaa i bolže.★★★★★★
Kommentaar
-
Virgil van Dijk, igati teenitult, keskkaitsjatel ei ole lihtne valituks saada
Mane, Robertson, TAA ka veel lisaks Team of the year'is, samamoodi suurepärases hoos. Congrats lads! Läheb kokku ka minu valikutega hooaja parimate LFC mängijate eduriviga (kirjutasin kuskil eespool ka juba).
Team of the year auhind on ikka eriliselt kole 'noore kunstitudengi käkerdis'
Tiitli lootuseks on vist meil ainult Rodgersi ja Vardy möllu peale loota. Kodus on nad Man City't rappinud küll, aga võõrsil väga mitte. Viik päris võimatu siiski ei tundu. Mis seal ikka, teeme kõigepealt oma ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSiin tahaks küll veits vinguda. On ainult õhkõrn lootus, et Liverpool ei väärata ja City libiseb, aga ikkagi. Europõrujate järgmine mäng on alles esmaspäeva õhtul, kodus, mis reeglina ei paku üllatustulemusi, samas kui Liverpool peab 72h pärast Camp Noud jälle võõrsil. Kõlab nagu ettenutmine, aga ma kardan, et selle nädalavahetusega otsustatakse asi ära kah. Igaks juhuks lisan kohe, et Liverpooli poolt igal juhul tubli saavutus ja lihtsalt ei olegi midagi teha, kui rahamehed kuskil punkte ei loovuta. Tuletan meelde, et teoreetiliselt on võimalik isegi 111 punktiga teiseks jääda: kui kaks tiimi võidavad kumbki ühe omavahelise mängu pluss kõik ülejäänud mängud ning ühel on kehvem väravate vahe kui teisel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTäpselt. Sest Liverpool on ju viimased 29 aastat igal aastal tiitliheitlusesse sekkunud, nii et kui seekord ei õnnestu, siis järgmine aasta on kindlasti Liverpooli aasta!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar