320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tunne oli juba ammu, et City punkte enam ära ei anna, kuid sisimas lootsin ikka, et kuskil komistavad. Kuid on järjest spurs, manku ning nüüd ka lester. Nüüd võib vist viimast vooru südamerahuga vaadata, kuna sealt vaevalt midagi head tuleb.
Oli meeldiv nii kaua tiitliheitluses sees olla, kuid nüüd on kurb olla.
Ja kust on tekkinud see massiviha Liverpooli vastu? Tundub, et absoluutselt kõik hoidsid pöialt Cityle. Sotsiaalmeedias ja foorumites selline mulje ikka jäänud. Kas selle pärast, et 'pool on nüüd "tugev"?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTunne oli juba ammu, et City punkte enam ära ei anna, kuid sisimas lootsin ikka, et kuskil komistavad. Kuid on järjest spurs, manku ning nüüd ka lester. Nüüd võib vist viimast vooru südamerahuga vaadata, kuna sealt vaevalt midagi head tuleb.
Oli meeldiv nii kaua tiitliheitluses sees olla, kuid nüüd on kurb olla.
Ja kust on tekkinud see massiviha Liverpooli vastu? Tundub, et absoluutselt kõik hoidsid pöialt Cityle. Sotsiaalmeedias ja foorumites selline mulje ikka jäänud. Kas selle pärast, et 'pool on nüüd "tugev"?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa kust on tekkinud see massiviha Liverpooli vastu? Tundub, et absoluutselt kõik hoidsid pöialt Cityle. Sotsiaalmeedias ja foorumites selline mulje ikka jäänud. Kas selle pärast, et 'pool on nüüd "tugev"?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ütlen endiselt, et pärast tänast pole võimalik Lesterit mitte armastada. ManCity kaotab siia tiitli.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa arvan, et kõigil on juba suht savi kui city järgmise tiitli võtab. Pool pole võitnud veel premi, ilmselgelt oleks see palju palju kõvem saavutus.
Umbes nii jah. Kõigil on pohhui kui loterii võitnud inimene ostab endale ferrari aga kui ausa tööga rikkaks saanud inimene (lol) endale lõpuks suudab ferrari osta siis on see suur asi. Ja kõik on kadedad.
Lisaks sellele, et ma olen männu fänn sai minu rivaalisoon erilise boosti Liverpooli suhtes peale seda kui paljud mu sõbrad, kes ei teadnud jalkast s*ttagi, olid üleöö Liverpooli fännid ja suured jalka teemal targutajad peale seda kui Klavan teile tuli. Õnneks see kino sai läbi.Van Der Sar saved it, United again!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Ja kust on tekkinud see massiviha Liverpooli vastu? Tundub, et absoluutselt kõik hoidsid pöialt Cityle. Sotsiaalmeedias ja foorumites selline mulje ikka jäänud. Kas selle pärast, et 'pool on nüüd "tugev"?
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustüks asi on olla liverpooli fänn väljaspool inglismaad aga mine räägi mõni sõna liverpooli inimeste ja fännidega juttu, siis ehk mõistad.
Kommentaar
-
See, et konkurent on veidi tugevam, pole mingi koht õhkamiseks ega parastamiseks. Tööpõldu on 'poolil järgmisteks aastateks küll ja küll - ega City seal troonil igavesti ei istu. On vaja varasematest vigadest õppida ning sel suvel õiged otsused teha.
Esiteks ja kõige olulisem: iseenda ja fännide tuju tõstmiseks on vaja korralikku esitust täna õhtul.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustJa kui City suudabki kõik liigamängud ära võita oma graafikus - no mis siis ikka, müts maha, powerful. Auga välja teenitud tiitel.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustüks asi on olla liverpooli fänn väljaspool inglismaad aga mine räägi mõni sõna liverpooli inimeste ja fännidega juttu, siis ehk mõistad.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMeil siin on see vist meie endi, st. Liverpool toetajate, poolt tekitatud. Ise käime teistes teemades nokkimas ja parastamas ja nüüd siis tuleb ringiga tagasi. City fännid, näe, ei käi kuskil ilkumas. Nagu ka näiteks Fulhami või Huddersfieldi fännid. Eks see ole ikka nii, et mida populaarsem, seda vihatum.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ülekantud tähenduses olnuks 'pooli puhul enesetsensuur VVD jne mängijate ostmata jätmine (suure raha eest)?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa arvan, et Inglismaal on see vanaisalt pojapojale pärandatud neist aegadest, kui Liverpool oli Inglismaa parim klubi. Meil siin on see vist meie endi, st. Liverpool toetajate, poolt tekitatud. Ise käime teistes teemades nokkimas ja parastamas ja nüüd siis tuleb ringiga tagasi. City fännid, näe, ei käi kuskil ilkumas. Nagu ka näiteks Fulhami või Huddersfieldi fännid. Eks see ole ikka nii, et mida populaarsem, seda vihatum.
Pole kunagi ManCity't ja neid väärtusi sallinud mille eest nad seisavad, aga sellest hetkest kui tiitliheitlusest sai kahe hobuse võiduajamine olen selgelt olnud City poolt. Sarnast suhtumist olen näinud igal platvormil kus kolmandate tiimide fännid sõna võtavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAus self reflection, kirjutaks ka sellele alla (v.a viimane lause).
Pole kunagi ManCity't ja neid väärtusi sallinud mille eest nad seisavad, aga sellest hetkest kui tiitliheitlusest sai kahe hobuse võiduajamine olen selgelt olnud City poolt. Sarnast suhtumist olen näinud igal platvormil kus kolmandate tiimide fännid sõna võtavad.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar