Samas eelmine aasta olid ka umbes sellised seisud peale esimest mängu, seega väga ei põe. Ja kui langemegi saamegi FA karikale keskenduda ja mcnamara rõõmsaks teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Olgem ausad - mcnamara vajabki rohkem rõõmu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma süüdistaks mcnamarat - kahuriliha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nüüd kui kõik on taaskord saanud end minu peal välja elada, ütlen järjekordse asja, mis teile ei meeldi: olete läinud vastase piiarri ja paljude rivaalidest kadestajate ohvriks. Praegusel 'pooli satsil on piisavalt sisu, et teisipäeval ehitatud august täiesti omal jõul välja ronida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNüüd kui kõik on taaskord saanud end minu peal välja elada, ütlen järjekordse asja, mis teile ei meeldi: olete läinud vastase piiarri ja paljude rivaalidest kadestajate ohvriks. Praegusel 'pooli satsil on piisavalt sisu, et teisipäeval ehitatud august täiesti omal jõul välja ronida.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSee on CLi auk ja seal ei oma mingit tähtsust, kuidas meil liigas läheb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar