Algselt postitas Eilaveel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
-
Algselt postitas StokPremmi top scorer hetkel, vaid 2 liigaväravat vähem löönud kui terve eelmise hooajaga ning kõikide sarjade peale kokku juba 1 koll rohkem kui eelmisel hooajal.
Kommentaar
-
Ma olen siin mõnda aega meeltes mõlgutanud sellist mõtet, et Klopp on builder. Talle meeldib meeskonda ehitada, seada eesmärgid ja siis nendeni rühkida. Aga seal püsimine pole nagu tema teema? Mu teadmised Saksa jalgpallist on kesised, aga Mainzi ja Dortmundi Borussia fännid võiks sõna võtta kuidas neile tundub?
Mitte et ma tahaks Kloppist lahti saada, hell no! Aga nii analüüsi mõttes et mida oodata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMa olen siin mõnda aega meeltes mõlgutanud sellist mõtet, et Klopp on builder. Talle meeldib meeskonda ehitada, seada eesmärgid ja siis nendeni rühkida. Aga seal püsimine pole nagu tema teema? Mu teadmised Saksa jalgpallist on kesised, aga Mainzi ja Dortmundi Borussia fännid võiks sõna võtta kuidas neile tundub?
Mitte et ma tahaks Kloppist lahti saada, hell no! Aga nii analüüsi mõttes et mida oodata.
On ainult üks-kaks sellist üliemotsionaalset peatreenerit, kes tipptasemel pikalt ühes klubis hästi on lasknud - Ferguson (tema oli vabsee anomaalia) ja Simeone. Aga nemad oskasid/oskab õigel ajal auru välja lasta ja tempot maha võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPhillips ja Kabak siis täna keskkaitses, väravas alustab Adrian. Pingil paar tundmatut vahti. Hoidku meid jumal.
Kommentaar
-
Kuu viimane võit meile - kus diplomid ja vimplid on?
Phillips lasi endast kolmel korral mööda mängida + muud "huvitavat" liikumist praktiseerida - see näitas seda, et (puusadest ei hakka rääkima) ta pole end peaga mängus sees, kuna ei suuda vastast hinnata ja vastavalt sellele enda ning ülejäänud kaitseliini tööle panna (hästi ei usu, et Kabakile praegu selline ülesanne on hetkel antud). Ehk kui sa jääd mingis elemendis aeglaseks, siis korva see - sul on terve sats käsutada. See on nüüd See töö, mida tegelikult VVD silmad kinni paugutab (noh, visuaali vaadates - möliseb, et ta ise väga jooksma ei peaks).
Igaks petteks mainin ära, et ma ei pea silmas seda, et Phillips on vaja mullikilesse pakkida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar