Liverpoolis paistab ind 16-aastase ründeääre Kaide Gordoni suhtes. Järgmine Harvey ehk.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Iga kord kui ma viimastel päevadel näoraamatu avan, vaatab mulle vastu ilus suur mees nimega Ibrahima Konate. Signaalid on jube segased, küll öeldakse, et ta on mingis 'pooli ostunimekirjas, küll öeldakse, et Leipzig teda meile müüa ei kavatse, küll rõõmustatakse või kurvastatakse tema üle. Ei tea, mis hullus see nüüd lahti läind.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIga kord kui ma viimastel päevadel näoraamatu avan, vaatab mulle vastu ilus suur mees nimega Ibrahima Konate. Signaalid on jube segased, küll öeldakse, et ta on mingis 'pooli ostunimekirjas, küll öeldakse, et Leipzig teda meile müüa ei kavatse, küll rõõmustatakse või kurvastatakse tema üle. Ei tea, mis hullus see nüüd lahti läind.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIga kord kui ma viimastel päevadel näoraamatu avan, vaatab mulle vastu ilus suur mees nimega Ibrahima Konate. Signaalid on jube segased, küll öeldakse, et ta on mingis 'pooli ostunimekirjas, küll öeldakse, et Leipzig teda meile müüa ei kavatse, küll rõõmustatakse või kurvastatakse tema üle. Ei tea, mis hullus see nüüd lahti läind.
Kommentaar
-
LeBron James ja kompanii investeerisid ‘pooli omanikfirmasse tagasihoidlikud 500+ miljonit naela. Midagi sellest rahast investeeritakse väidetavalt Anfieldi ja midagi uutesse mängijatesse. https://www.theguardian.com/football...e_iOSApp_Otherthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Arse kasutas oma tavapärast "istume kaitses kuni eksivad raisad" taktikat, aga see ei töötanud täna. Ootama pidime kaua, va Milner jättis nii ilusa mammu löömata. Aga kui tulema hakkas, tuli nii et jutt taga. TAA võiks otsida mõne vanaisa kuskilt riigist, kus temast hoolitakse. Aga jah, nüüd on kahjuks juba hilja selleks. Super poiss. Ja Alisson hakkab vaikselt välimuselt grobbelaaristuma, mis teeb üksnes rõõmu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJa mina arvasin, et David Seaman on uuesti kindad kätte tõmmanud. Mängu highlight oli Trenti cross ja noore geeniuse reaktsioon pärast Jota kolli. Kui keegi liikuva pildi paneks, siis seda vaataks küll veel ja veel.
E: Ah-jaa, foorum ju ikkagi, eks!? Go fuck yourself Gareth.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar