Keegi eilsed väravad lisab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
pooled mehed eesti koondises kah rabavad, aga sinna see asi jääb kah...Kuyt tegi päris imelikku tsirkust eile, valede söötude/palli kaotuste/juhtme kokku ajamise endal rekord?
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVähe neutraalsema silmana kiidaksin ka Kuyti kes ikka mehemoodi rabab äärel. Gerrard ja Torres olid pussud kui värav välja arvata. Alguses tundus ikka väga vilets teie päev, aga teisel poolajal Arsenali hoog ka rauges...Pennal oli nagu oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustpooled mehed eesti koondises kah rabavad, aga sinna see asi jääb kah...Kuyt tegi päris imelikku tsirkust eile, valede söötude/palli kaotuste/juhtme kokku ajamise endal rekord?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustWenger on natsa kauem toda tiitlit püüdnud.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsa Chelsea mängu ei vaadanud samal ajal?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSee peab küll üks ilgelt püss skaut olema, kes leiab (!!) Hollandi koondislase, Brasiilia liiga parima mängija ja Venemaa liiga parima kaitsja. Või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsa Chelsea mängu ei vaadanud samal ajal?
eino olude sunnil olin sunnitud leppima selle loomade jalgpalliga, mis viimased 20 minutit siiski ilusaks ja põnevaks muutus. Ennem seda oli ikka masendavalt palju praaki ja mõistetamatut tegutsemist mõlemalt tiimilt, arvestades nende klassi....kohati jäi selline eesti liiga mulje juba
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustma olen gloori hunter...kaen ainult mänju ja arsenali vastu mänge :P
eino olude sunnil olin sunnitud leppima selle loomade jalgpalliga, mis viimased 20 minutit siiski ilusaks ja põnevaks muutus. Ennem seda oli ikka masendavalt palju praaki ja mõistetamatut tegutsemist mõlemalt tiimilt, arvestades nende klassi....kohati jäi selline eesti liiga mulje juba
Kommentaar
-
Vabandust, härra fittibaldi, praeguse kasutajanimega fitti, aga kas meil polnud mitte kokkulepe, et aprillis kasutame antud suhtluskeskkonnas ainult eestikeelseid väljendeid ja vasteid? Või oli härra antud teema arutamise hetkel liigsuures alkoholijoobes?
Ma oskan küll juba aimata Teie vastulauseid ja õigustusi, aga siiski jätan küsimuse Teile vastamiseks.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar